99€ ostust kingituseks Mood Hair Bodyguard Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

10 parimat isepruunistajat aastal 2023!

10 parimat isepruunistajat aastal 2023!

10 parimat isepruunistajat aastal 2023!

Jaga
27.03.23

Talv hakkab selleks korraks tasapisi mööda saama, ent suvesoe on endiselt kaugel. Kuigi palava päikese all end veel niipea pruuniks ei päevita, on igatsetud jume saavutamiseks võimalusi küll ja veel. Alt leiad 10 parimat isepruunistaja kuldse ja särava jume saavutamiseks! 


Enne kui hakkad näole isepruunistajat kandma, eemalda kindlasti meik ning pese nägu puhtaks. Võimalusel tasub kasutada ka koorijat. Pea silmas, et puhastustooted ei sisaldaks õli, kuna see ei lase pruunistajal õigesti imenduda ning tulemus võib jääda laiguline. Dermatoloogide sõnul on mõistlik näole ja dekolteele mõeldud pruunistajat kasutada õhtul enne magama minekut. Niiviisi saab toode öö läbi imenduda ja jääb nahal ühtlasem (kirjutab Allure). 

Pole kindel, millist isepruunistavat näotoodet kasutada? Siin on mõned variandid, mille abil on veetlev päevitus garanteeritud. 


Klientide lemmik Vita-Age Aurumi kontsentraat sisaldab eedelveissi taimset tüviraku ekstrakti, millel on vananemisvastane ja kaitsev toime. Lisaks muudavad aaloe, E-vitamiin ja polüsahhariidid naha siidiselt pehmeks ning niisutatuks. Kontsentraati kantakse puhtale ja kuivale näo-, kaela- ning dekolteepiirkonnale. 1-2 tilka võib lisada ka näokreemile jume andmiseks.  
 
Loving Tan’i tooted löövad maailmas meeletult laineid ja on nüüd saadaval ka Eestis. Loving Tan Deluxe Face Tan sisaldab aaloe, rohelise tee, granaatõuna ja acai ekstrakte, mis toidavad ning niisutavad nahka, aga annavad kreemile ka meeldiva aroomi. Isepruunistaja loob näole koheselt kauni päikesest puudutatud jume, mis muutub järk järgult sügavamaks ja tumedamaks. 
 
Kui soovid eriti kiiret efekti, siis tänu Collistar Magic Dropsi koostises leiduvale DHA molekulile piisab vaid paarist tilgast pruunistavast kontsentraadist, et nahk saavutaks hetkega kauni päevituse. Toode muudab naha siidiselt pehmeks, niisutatuks ning omab vananemisvastast toimet. Õrnalt lõhnastatud Collistari tilgad kingivad näole intensiivse ja särava päevituse vähem kui tunni ajaga. 
 
Löwengripi isepruunistavad näotilgad annavad nahale ühtlase ja loomuliku kuldpruuni tooni. Kontsentraati tuleb tilgutada (1-5 tilka) igapäevase näokreemi või seerumi hulka, mitte otse nahale kanda. Tooni intensiivsust on võimalik ise reguleerida, olenevalt sellest, mitut tilka kontsentraati otsustad kasutada. Toode jätab naha terveks ja jumekaks ning sobib ka veganitele. 


Tan-Luxe Super Glow on maailma esimene hüaluroonhapet ja superaineid sisaldav isepruunistav seerum, millel on ka vananemisvastane toime. Toodet tuleb kanda näole ja dekolteepiirkonnale kord päevas ja seejärel ringjate liigutustega sisse masseerida. Päevitusastet saad ise reguleerida. 
Järgmiseks loogiliseks sammuks on leida sobiv isepruunistaja, mis on mõeldud kandmiseks tervele kehale. Ka siinkohal tuleb paari asja silmas pidada.

Esiteks, tee kõik varasemad kehaprotseduurid juba varem ära - vahatamine, raseerimine ja ka maniküüri või pediküüri tegemine pleegitavad kunstpäevitust. Teiseks, enne isepruunistaja peale kandmist peaks üldjuhul keha koorima ja kreemitama (kui tootejuhendis pole teisiti kirjas), et päevitus võimalikult naturaalne ning ühtlane jääks. Kolmandaks, igal tootel on omad plussid ja miinuseid - otsi välja enda jaoks sobivaim isepruunistaja, olgu selleks, kas vaht, kreem või sprei. Pärast kunstpäevituse peale kandmist on soovitatav nahka veelkord kreemitada.  

Parimad isepruunistajad kogu kehale: 

Deluxe Gradual Tan niisutav ja tooniv kehakreem aitab loomulikku päevitust täiustada ja pikendada, ent sobib kasutamiseks ka eraldi seisvana täiusliku nahatooni loomiseks. Toode sisaldab nahka rikastavaid antioksüdante. Acai ekstrakt kaitseb nahka keskkonnamõjude eest ning kohvi ekstrakt annab kauni sära ja loomuliku jume, sheavõi aga rahustab ning parandab naha elastsust. Toode annab nahale õrnalt kauni pronksivärvi ning sobib suurepäraselt algajatele. 
 
Loving Tan Bronzing Mousse tagab kiiresti ja suurema vaevata loomuliku välimusega päevituse. Isepruunistav vaht on kiiresti kuivav, ei määri riideid ning lisaks on ka meeldiva lõhnaga. Koheselt tekib ühtlane jume, mis muutub järk-järgult rikkalikuks päevituseks. Lõpptulemuseks on päikesest puudutatud jume ja sära, mis on pärit justkui lõunamaa rannast! 
 
Kui eelistad kõiksugu vahtude ja kreemide asemel spreisid, tasub ära proovida Revitasuni isepruunistav sprei. Toode tagab veatu päevituse kõigest 30 sekundiga ning püsib nahal kuni nädala. Revitasuni isepruunistajad sobivad kasutamiseks ka veganitele, kuna on rahvusvaheliselt tunnistatud loomse päritolu vabaks. Spreis sisalduv aloe vera toidab ja niisutab nahka ning omab põletikuvastast toimet. Toodet tuleb kanda puhtale ja kuivale nahale enne oma tavapäraseid nahahooldusprotseduure. 
 
Loving Tani säraandev kreem sobib nii oma loomuliku nahatooni süvendamiseks, aga ka päevituse pikendamiseks. Tänu kreemis sisalduvale aloe verale ning kohvi ja granaatõuna ekstraktidele jääb nahk siidiselt pehme ja särav.  


Ilusa kunstliku päevituse saavutad, kui kasutad isepruunistava toote pealekandmiseks aplikaatorkinnast. Alustuseks võid proovida Loving Tani kinnast, mis tagab tänu veluurpinnale päevituse ühtlase jaotuse kehal. Ei mingeid triipe ega määrdunud käsi enam! 

Kommentaarid

Lisa oma kommentaar