KOGU KAUP -20% Alates 19€
99€ ostust kingituseks Mood Hair Bodyguard Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

Ilumaailma TOP1 - hüdrolüüsitud mereline kollageen

Ilumaailma TOP1 - hüdrolüüsitud mereline kollageen

Jaga
03.03.21

Tõenäoliselt pole palju neid naisi, kelle jaoks oleks sõna „kollageen” uus. Sellest on viimastel aegadel aina enam rääkima hakatud ja eriti just ilumaailmas. Põhjendatult, sest kollageenitooted on muutunud kvaliteetsemaks ning kollageeni toidulisandina tarbimise efektiivsus on tõestatud. Kollageen on vananemisvastase toimega, nahka pinguldav ja sära andev valk, mida keha 35+ vanuses enam ise piisavalt toota ei jõua, mistõttu tuleb ilusa välimuse säilitamiseks seda toidulisandina juurde tarbida. Kollageen on keha peamine struktuurvalk, nn ehitusvalk, sidekoe peamine komponent. Kollageen mängib olulist rolli luude, hammaste, liigeste ja lihaste, naha ning muu sidekoe struktuuris. Piltlikult öeldes on kollageen nagu liim meie keha kõige olulisemate struktuuride vahel. Ilumaailmas näeme kollageenikadu eelkõige oma naha lõtvumises, kortsudes, liigeste valulikkuses ja üleüldises ilmetus ja hallis välimuses. Teisisõnu – visuaalses vananemises. Meie organismist väljastpoolt on kollageeni allikateks näiteks kana, veis, siga ja kala. Just mereline kollageen on tõhusaim, sest sarnaneb kõige rohkem inimese kehas leiduva kollageeniga. Tänu sellele suurele sarnasusele läbib toidulisand hõlpsasti sooleseina ja imendub vaevata kudedesse. Hüdrolüüsitud kollageen on spetsiaalse protsess, mille käigus lõhustatakse aine suured molekulid väiksemateks ja just see võimaldabki kollageenil sedavõrd efektiivselt organismi kregemini ja lihtsamini imenduda. Heck caviar kollageenijook on kõrgeima kollageeni kontsentratsiooniga, sisaldades klaasitäies vees väga kõrget 11 000 mg merelist hüdrolüüsitud kollageeni. Vaata lähemalt.

[vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids="350044"][/vc_column][/vc_row]

Kui tihti peaks tegema kollageenikuure?

Kui kolmekümnendates võiks teha 2-3 kuud kestva kollageeni kuuri aastas, neljakümnendates ja viiekümnendates peaks kollageen olema lausa igapäevane toidulisand. Selleks, et kuur oleks efektiivne, on vaja valida ka nn õige kollageenitoode. On vaid puhast kollageeni sisaldavad tooted, kuid on ka neid, mis sisaldavad lisaks kollageenile veel muidki iluvitamiine, et nahk oleks siledam, niisutatud ja säravam. Lisa särtsu annab organismile näiteks C vitamiin (Heck Caviari toode), ilu loob juurde A ja E vitamiinid (Vita-Age kapslid). Hüaluroonhape toetab eriti jõuliselt vananemisvastast protsessi (Collagen Excellence kollageenijook). Igale vajadusele, vanusele ja soovile oma! Eriti tõhus kompleks on Vita-Age vananemisvastased kollageeni kapslid, mis sisaldavad hüaluroonhapet, elastiini ja A, C, E vitamiine. Ka tarvitamise meetodites on valik muutunud mõnusalt laiaks ja igaüks leiab endale lemmiku. Kollageen on saadaval näiteks mugavalt pulbrina (Hech Caviari Collagen pulber, hitina on taevasse tõusnud kollageen kummikarudena (Bears with Benefits ja IvyBears Vibrant Skin on ideaalsed, kui soovid lisaks kollageenile ka hüaluroonhapet vali Bears with Benefits Youth vitamiinid) ja kapslitena (Vita age Aurum, sisaldades ka hüaluroonhapet).

[vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids="1947, 359660, 55127, 345887"][/vc_column][/vc_row]

Parim kollageen on kvaliteetne

Lai valik muudab kollageeni manustamise mugavaks ja lisab vabadust. Koduses keskkonnas saab tarvitada joogina või segada pulbrit pudru sisse, reisides aga on kergem tarbida toidulisandit maitsvate kummikommide või kapslitena. Või kui just kapslite neelamine on vastumeelne, siis aitavad hädast välja maitsvad kummikommid ja joogi tegemise võimalus. See, kas tarbida kollageeni kapsli, pulbri, kummikommi või joogina, suurt mõju erinevust ei oma, sest toodete ja toimeaine efektiivsus on laias laastus sama. Tähtsam on jälgida toote kvaliteeti ning tarbida kollageeni vastavalt vanusele regulaarselt.  

[vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids="1856, 359661, 344001, 1947"][/vc_column][/vc_row]

Kommentaarid

Lisa oma kommentaar