KOGU KAUP -20% Alates 19€
99€ ostust kingituseks Mood Hair Bodyguard Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

Juuksurite paradiis - Macta Beauty ilutegijate profikeskkond!

Juuksurite paradiis - Macta Beauty ilutegijate profikeskkond!

Juuksurite paradiis - Macta Beauty ilutegijate profikeskkond!

Jaga
11.04.23

Praeguses majanduskeskkonnas, mil meid kimbutavad inflatsioon ja aina kerkivad hinnad, on keeruline nii palgatöötajana kui ka ettevõtjana. Samas saavad mõlemad enda toimetuleku parandamiseks ise palju ära teha - olgu siis selleks targem majandamine või rahakotisõbralikumad valikud. Viimast pakub Macta Beauty kui koostööpartner oma juuksuritest klientidele, säilitades sealjuures kvaliteedi. Järgnevalt teeme puust ja punaseks selgeks, kuidas Macta Beauty toote ja teenuste valik juuksurite elu ja olu paremaks muuta aitab.

Alustame algusest. Olles töötav juuksur, tead sa ilmselt isegi, kui palju kulub nädala, kuu või kvartali lõikes juuksehooldustarvikuid ning vahendeid selleks, et luua kliendile meelepärane soeng, lõikus või juuksevärv. Profitoodete hankimiseks on ilutegijatel mõistlik ennast registreerida Macta Beauty ärikliendiks. Ärikliendi staatus annab paljudele toodetele turuhinnast madalamad ja n-ö juuksurite jaoks loodud spetsiaalsed hinnad. Et soodushind ka ostukorvis ja tšeki peal kajastuks, on vaja ärikliendina registreeruda ainult iluvaldkonnas tegutseva ettevõte juhatuse liikmel. Lisaks on spetsiaalhindade rakendumiseks vajalik kinnitatud konto.

Kui ärikliendi konto loodud ja Macta Beauty poolt ka kinnitatud, saab südamerahus avastada kõike seda mitmekülgset, mida Macta Beauty juuksuritele pakub. Alustades näiteks koolitustest, on võimaldatav valik oma oskuste täiendamiseks meie väga lai – punutistest ja kiiretest salongisoengutest kuni tooteesitluste ning vintage soenguteni välja. Kusjuures koolitajad pole nõukogude aega kinni jäänud vanurid, vaid tänapäeval oma ala asjatundjatena endale nime teinud Mariann Vissak ning Erica Roosimaa. Mida tasub esile tõsta, on ka koolituste hinnad, mis on väga mõistlikud ja taskukohased. Kõige odavam koolitus ei küündi isegi 20 euroni ning ka kõige kallima koolituse hind jääb alla 150 euro. Kuna koolituste valik on tõepoolest lai, siis võta aeg ja viska uute teadmiste omandamiseks neile pilk peale SIIN.

Arenenud e-riigis tegutsedes, on ka Macta Beauty ära kasutanud kõivõimalikke e-riigi võlusid. Näiteks on koolitustele registreerimine lihtsamast lihtsam, olles tehtav veebikeskkonna kaudu nii kodus diivanilt või püstijalu juuksurisalongis kliendi värvi kuivamist oodates. Sama kehtib ka ostlemisega. Ärikliendil on meie juures palju eeliseid, mis rakenduvad nii e-osteldes kui ka füüsiliselt ise meie ilukaubamajadesse kohapeale tulles. Aga võib-olla viskakski pilgu peale, missuguseid professionaalseid juuksuritele mõeldud töövahendeid MactaBeauty tootevalikus on?

Proovime alustada algusest, saamaks aru kliendikogemuse olulisusest. Esmamulje nii juuksurist, tema väljanägemisest kui ka näiteks sellest, kui mugav on kliendile ümber kaela sätitud kate, määrab palju. MactaBeauty on just sellele esmamuljele, aga ka mugavusele mõeldes oma tootevalikusse lisanud stiilsed töörõivad ja mugavad kliendikatted, aga ka näiteks Framar ja Roiali kaelapaberid, rätikud, kaitsekindad ja mütsikesedki. Näiteks on juuksurite südamed võitnud Framari krobelised fooliumilehed, mis ei veni, rebene, ega kleepu omavahel kokku. Siinkohal tasub meelde tuletada, et ärikliendina rakendub toodetele spetsiaalne hind.

Lisaks oleme mõelnud spetsiifilisemalt juuksurite, aga ka klientide tervise peale, pakkudes spetsiaalhindadega nii kaitsemaske kui visiire ja erinevaid desinfitseerimisvahendeid (AP Chemicals, Chemi-Pharm, HAAN).  Näiteks Chemi-Pharmi desinfitseerimisvahendite kvaliteedi kohta räägib rohkem ehk see, et samasuguseid tooteid kasutatakse Eesti haiglates ja ka üldisemalt tervishoiuasutustes.

Kui juuksur ja klient on protseduurideks kvaliteetsete kaitse- ja kattematerjalidega ette valmistatud, jõuab kord juuksetoodeteni. Klientide juukseid tuleb pesta pea iga kord, olgu siis käsil lõikuseks ette valmistamine või näiteks värvi maha pesemine, valmistamaks juuksed ette hoolduseks. Siinkohal leiab Macta Beautyst professionaalseid šampoone, palsameid ning hooldus ja viimistlustooteid. Valikus on mitmete armastatud brändide tooted nagu Paul Rivera, Mood, Goldwell, Schwarzkopf, aga ka näiteks Olaplex ning viimasel aastal väga populaarseks osutunud K18. Kui K18 sinu salongi veel jõudnud ei ole, tasub seda igal juhul klientidele tutvustada, sest sotsiaalmeedias on see omaette staari staatuse tänu suunamudijatele saavutanud.

Nii nagu šampoonid ja palsamid, on valikus ka paljude nimetatud tootjate professionaalsed juuksevärvid. Siinkohal ilmselt ei pea juuksurina töötavale inimesele selgitama, kui suur erinevus on professionaalsel juuksevärvil võrreldes näiteks mõne odavamapoolse poevärviga.

Mõeldes soovitud soengule, tuleb langetada otsus – kas juuksepikendustega või ilma? Lisaks paigaldatavatele juuksepikendustele, leiab Macta Beauty valikust ka pikendusi ühekordseteks sündmusteks, kui on vaja saavutada näiteks volüümikas ponisaba. Macta Beauty riiulid on täidetud alates kõikvõimalikest kammidest, kummidest ja klambritest kuni värvipintslite, kausside, veepihustite ning fooliumiteni välja. Juuksurina ütlevad tõenäoliselt brändid nagu Balmain, Jaguar, Eleven, Tangle Teezer ja palju teised kvaliteedi ning kasutamise mugavuse kohta nii mõndagi.

Üle ega ümber ei saa ka elektrilistest ilutarvikutest, mis on juuksuritöös lahutamatud abimehed. Olgu selleks siis föönid, juukselõikusmasinad- ja käärid, või hoopis sirgendaja ja koolutaja. Ka kõik need on MactaBauty ilukaubamaja tootevalikus esindatud. Brändide mõttes oleme eriti uhked Dysoni, Jaguari ja Sutra üle!

Oma klientidele mõeldes keskendub Macta Beauty alati kvaliteedile ning mugavusele. Kõik need suurepärased valikud, tarvikud ja vahendid ideaalseks soengu või juuksevärviks, lõikuseks või lihtsalt ka enesetäiendamiseks on vaid paari kliki kaugusel. Registreeru Macta Beauty ärikliendiks juba täna!