99€ ostust kingituseks Mood Hair Bodyguard Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

Suurima kollageeni ja hüaluroonhappe sisaldusega kummikarud, mis muudavad naha nooruslikumaks

Suurima kollageeni ja hüaluroonhappe sisaldusega kummikarud, mis muudavad naha nooruslikumaks

Jaga
10.06.21

Kollageen on meie naha jaoks kõige olulisem komponent, mis hoiab naha elastsena ja pingul. Keha toodab seda loomulikul teel ise, kuid vananedes hakkab protsess aeglustuma ning vajaliku valgu tootmine kehas väheneb. Ka stress, liigne päike, halvad toitumisharjumused jne aitavad kollageenikarule kaasa. Meie organism hakkab alates 25. eluaastast kaotama kollageeni u 1,5% iga aasta. Nii jääb meie organismil kollageenist puudu 35- aastaselt u 15% ning 45-aastaseks saades on juba ligi 30%. Esimesteks kollageeni puudujäägi tunnusteks on naha kuivus, tekivad esimesed kortsud ja tselluliit. Selleks, et nahk oleks siledam, siidisem, elastsem ja tselluliidist vaba, tuleb hakata varakult kollageeni lisaks tarvitama. Nii aitad hoida nooruslikkust, vähendada vananemise esimesi tundemärke ning hoida naha elastse ja siledana. Samuti aitab kollageeni tarbimine tuua juustesse tagasi elujõu ja läike ning muuta küüned tugevamaks.
Lisaks kollageenile vajab nahk niisutust ja vedelikku. Hüaluroonhape on inimorganismi loomulik aine, mida organism kasutab liigeste määrdeainena ja naha niiskustaseme säilitajana. Ajajooksul hakkab selle tase langema ning nii muutub nahk kuivaks, kestendavaks, tekivad peened kortsud ning nahk kaotab oma elastsuse. Nii kollageeni kui ka hüaluroonhappe taseme langedes võivad tekkida liigeste ja lihaste vaevused ning tekivad enneaegsed vananemistunnused.
Selleks, et oma nahka, küüsi, juukseid ja liigeseid kaitsta ning hoida end kaua noorusliku ja kaunina on väljatöötatud tõeliselt efektiivsed iluampsud, milleks on kollageeni ja hüaluroonhappega kummikommid IVYBEARS.
Need maitsvad kummikarudest vitamiinid on teaduslikult formuleeritud hea niiskustasakaaluga noorusliku naha saavutamiseks, mille koostises sisalduvad hüaluroonhape ja kollageen toidavad ülitõhusalt nahka ja toetavad kollageenistruktuuride uuenemist seestpoolt. Tulemuseks on elastsem nahk, säravam jume ning kortsude taandumine. Kõigest 2 kummikaru päevas annab sulle vajaliku koguse kollageeni ja hüaluroonhapet, mis niisutab ja pehmendab nahka sügavuti ning aitab võidelda esimeste vananemisilmingutega.
Tugevate küünte, tervete juuste ning sileda ja siidise naha jaoks on Bears with Benefits kollageeniga kummikarud, mis on suhkruvabad ning annavad Sulle ülikontsentreeritud vitamiinikoguse, et saaksid nautida naha pehmust ja veatut välimust. Nendes toidulisandites on kasutatud kliiniliselt tõestatud ja patenteeritud kollageenpeptiide, mis on kehale kõige omasem, nii avaldavad nad tõhusat toimet pärisnaha kollageeni ainevahetusele ning mõjuvad sügavamates nahakihtides kui välispidiselt kasutatavad tooted.
Lisaks kollageenile sisaldavad mõnusalt magusad marjamaitselised Youth Vitamins kummikarud taimsel kujul kontsentreeritud vitamiinid, mis annavad värske välimuse ja nooruslikult särava naha. Nad sisaldavad ülikontsentreeritud ja suures annuses kollageeni, C- ja E-vitamiini, koensüümi Q10 ja hüaluroonhapet, mis kirgastavad ja tugevdavad nahka seestpoolt.
Tselluliidi tõhusaks võitluseks on suhkruvabad merelise kollageeni ja viinamarjaseemneekstraktiga kummikarud, mis muudavad naha nooruslikult siledaks ja elastseks ning sealjuures vähendades tselluliiti ja naha ebatasasusi. Mereline kollageen on toidulisand, mis varustab nahka seestpoolt vajaliku niiskuse ja värskusega, tagades nooruslikult sileda ja säravama naha suurendades selle elastsust ning aidates muuta peenikesi kortse ja ka tselluliiti vähem märgatavamaks.
Toidulisandid ei asenda tervislikku eluviisi ja toitumist, kuid aidata sul saada tagasi vajaliku enesekindluse ning turguta oma organismi vajalike toitainete ja vitamiinidega. Koos tervisliku eluviisi, liikumise ja positiivse ellusuhtumisega saavutad kauni ja noorusliku mina pikkadeks aastateks. Suurima valiku kollageeni ja hüaluroonhappega toidulisandeid leiad Kehapoest.

Kommentaarid

Jaagop Janson, 08.12.21
test
Vasta
Lisa oma kommentaar