KOGU KAUP -20% Alates 19€
99€ ostust kingituseks Mood Hair Bodyguard Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

SUVI ON TULEKUL! Kuidas vähendada sissekasvanud karvu? 

SUVI ON TULEKUL! Kuidas vähendada sissekasvanud karvu? 

SUVI ON TULEKUL! Kuidas vähendada sissekasvanud karvu? 

Jaga
31.05.23

Vaid loetud päevade pärast vaatab kalendris vastu juunikuu ja on aeg kleidid ning bikiinid kapist välja võtta. Siledad sääred panevad meid tundma enesekindlalt ja tõenäoliselt ei leidu ühtegi naist, kes poleks suveperioodil kokku puutunud sissekasvanud karvadega. Pole paremat tunnet kui siidpehme nahk, mis ei tekita ebamugavust – õnneks on selleks üks ideaalne lahendus. 


Karvade sissekasvamine tekib vahatamise, raseerimise ja epileerimise tagajärjel, mil karv ei pääse naha pindmisest kihist läbi, keerdub ja seetõttu hakkab sisse poole kasvama. Sissekasvanud karvad võivad tekkida peaaegu igale poole alustades jalgadest ja bikiinipiirkonnast ning lõpetades kaenlaalustega. Sissekasvades tekitavad karvad nahal punetust, löövet ning tihti ka valulikke mädapunne ja sügelust, mis võib olla äärmiselt ebameeldiv. 


Kuna rannahooaeg on tulemas ja paljud meist sooviksid päikese võlusid nautida ilma, et peaks oma punetava ja vistrikulise bikiinipiirkonna pärast muretsema. Siinkohal tuleb appi BioMD sissekasvanud karvade vastane emulsioon, mis ka päriselt toimib ja aitab probleemi vastu võidelda. Toode pälvis tänavu ka Buduaari Ilulemmik 2023 auhinna. 
BioMD on spetsiaalselt välja töötanud karvade sissekasvamise vastase emulsiooni Ingrow Gone. Kreem eemaldab juba sissekasvanud karvad, vähendab nende tekkimist ning vähendab vahatamise ja raseerimise käigus tekkivat punetust ja löövet.  
 
Ingrow Gone emulsioon toimib kahel viisil: 
 
1. Aitab juba sissekasvanud karvu eemaldada ning vähendada punetust ja ärritust. 
2. Samuti aitab see karvade sissekasvamist ennetada ning vältida. 
 
Ingrow Gone toimib lihtsal viisil aidates naha alla kinni jäänud karvadel pinnale tungida ning vähendades sellega seoses tekkivat punetust ja löövet. Emulsioon aitab puhastada ja rahustada punetavad ja ärritunud poorid, muuta naha pehmemaks ja seda rahustada jättes naha pehmeks ning klaariks. Eemalda sissekasvanud karvad ning enneta nende tekkimist BioMD Ingrow Gone abil ja naudi muretult rannailma bikiinipiirkonna ning punetavate jalgade pärast häbenemata.