99€ ostust kingituseks Mood Hair Bodyguard Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!
Tasuta transport alates 49€ | Al 99€ ostust kingituseks Mood Hair Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
FREE DELIVERY to parcel machines on orders over 49€
БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА начиная от 49€ в посылочные автоматы!
NEMOKAMAS PRISTATYMAS perkant komplektus nuo 49 EUR!
BEZMAKSAS PIEGĀDE uz pakomātiem pirkumiem no 49 EUR!

Šampoonid

Šampoonid

Šampoonid

toodet lehel
Tagasi üles
  1. Tints Of Nature Sulfate Free Shampoo 250ml

    Tints Of Nature Sulfate Free Shampoo 250ml

    15.90€ 14.31€ -10%
  2. Kinkekarp! Innovatis Luxury Vol-Up šampoon ja seerum

    Kinkekarp! Innovatis Luxury Vol-Up šampoon ja seerum

    57.95€ 49.26€ -15%
  3. BABE Energiat andev shampoon 250ml

    BABE Energiat andev shampoon 250ml

    18.95€
toodet lehel
Tagasi üles
Millist toodet kasutada, kui juuksed ei kasva eriti ja langevad välja?

Macta Beauty Ilukaubamaja saidilt leiad Vita-Age Krinoforti tooted, mis aitavad võidelda juuste väljalangemise vastu. See parabeeni, naftasaaduste ja värvainete vaba šampoon sisaldab koostisosi, nagu kofeiin, must pipar, pantenool ja Ginkgo, Biloba ehk hõlmikpuu. Toode puhastab ja stimuleerib juuksejuurt, kiirendab juuste kasvu, ergutab hapraid juukseid. Veelgi parema tulemuse saavutamiseks soovitame kasutada antud toodet kuurina, koos sama sarja seerumi, juuksevitamiinide ja toonikuga, mille komplekti leiad siit.

Millist šampooni võiks kasutada suvel, kas on olemas päikesekaitsetooted ka juustele?

Suvel on hea kasutada sügavniisutavat šampooni, sest päike ja merevesi kuivatavad meie juukseid. Innovatis Luxury šampoon on võitnud ka Buduaari Ilulemmiku tiitli, mis tähendab, et ka Eesti tuntud naised kiidavad. Antud toode muudab juuksed väga siledaks ja säravaks, sest sisaldab kaaviari, musta kalamarja, keratiini ekstrakte. Suvel võiks kasutada enne päikese kätte minekut ka juuksespreid, mis kaitseb juukseid päikese kiirguse ja merevee eest.

Juuksed ei püsi üldse puhtad, millist toodet ma võiksin kasutada, et vähendada pea pesemist igapäevaselt?

Ilmselt on tegu rasuse peanahaga, kui juuksed lähevad ruttu mustaks ning peate iga päev neid pesema. Kõigepealt võiks alustada sügavpuhastava šampooniga, mis eemaldab juustest ja peanahalt vanade toodete jäägid (nt juukselakk, juuksevaht). Sellist toodet tuleks kasutada 1-2x kuus. Seejärel võiks proovida šampooni rasusele peanahale, mis reguleerib rasueritust ning ja ennetab selle taastekkimist. Kindlasti peaks proovima vältida ka igapäevast pea pesemist, sest juuksed harjuvad sellega ära. Proovi pesta esialgu pead üle päeva. Kui järgmisel päeval tunned end ebamugavalt, kasuta kuivšampooni, see värskendab juukseid ja annab neile kohevust. Kui aga endiselt tunned, et pead iga päev pead pesema või käid näiteks igapäevaselt trennis, siis oleks hea seda teha šampooniga, mis ongi mõeldud igapäevaseks kasutamisest, see ei muuda juukseid raskeks.

Kas värvitud juuste puhul peaks kasutama spetsiaalset šampooni?

Jah, šampoon võiks olla värvikaitsega, sest see hoiab juuksed kauem säravana ja aitab kaitsta värvi tuhmumise eest. Blondide juuste puhul võiks kasutada spetsiaalselt neile mõeldud juuksetooteid, näiteks hõbešampoonid annavad juustele mõnusa külma tooni ja vähendavad kollasust. Hõbešampooni ei tohiks kasutada iga pesukorra ajal.