Kuidas pidude hooajal saledam ja säravam välja näha?

Kuidas pidude hooajal saledam ja säravam välja näha?

Share
2018-11-13

Pühadeaeg on kohe käes ning sellega kaasneb ka rohkelt erinevaid pidusid. Kuidas kanda oma keha eest hoolt enne tähtsat üritust, et näeksid välja eriti värske, särav ja prink? Jõulupeod, pidulikud galad, aastavahetus... aasta lõpp ja uue aasta algus toovad kaasa mitmeid tähtsaid sündmusi, kus iga naine tahab tunda end kui jumalanna. Ilusast kleidist ainult ei piisa, sest vaatamata imelisele riietusele ja tugevale meigile paistab lõtvunud, väsinud ja kahvatu nahk siiski välja. Seega tasub hoolitseda naha eest tervikuna ja teha eelnevalt juba mitmeid protseduure, et näeksid välja särava, värske ja pingul nahaga. Baastooted kõikidele kehatüüpidele, mida võiks iga naine kasutada tegelikult aastaringselt, aga pidustuste hooaja eel kindlasti!

1. Alusta naha koorimisega – Norel Dr Wilsz Peeling Shower Gel

Dušigeel las olla imevahend, mis määrab ära kogu protseduuride mõju. Selleks, et saaksid terve keha surnud naharakkudest puhtaks ja naha ette valmistada järgnevateks hoolitsusteks, on vaja kvaliteetset ja tõeliselt head dušigeeli. Norel Dr Wilsz kooriv dušigeel on loodud spetsiaalselt surnud naharakkude puhastamiseks. Pärast pesu on nahk tõeliselt puhas ja tänu sellele imenduvad ülejäänud kehahooldustooted oluliselt paremini.

2. Pingulda dekoltee ja kaela piirkonda – Norel Dr Wilsz Firming Cream-Gel

Ilus kleit ja professionaalne meik on küll tugev kombo, kuid naise vanust ja naha seisukorda hinnatakse kohtadest, mis vajavad teistlaadi hoolitsust. Nimelt on just dekoltee, kael ja rindade piirkond see, mis vajaks pinguldamist. Norel Firming kreem-geel mõjub rindadele, kaelale ja dekolteele kui võluväel, muutes naha nendes piirkondades rohkem pingule, säravamaks ja tugevamaks. Ideaalne on teha selle kreemiga 3-6 nädalane kuur, sest siis on tulemused kõige paremad, püsivamad ja silmaga nähtavamad. [vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids="1748, 1724"][/vc_column][/vc_row] Erinevad nahad on aga erinevad ja parima tulemuse saavutamiseks on vaja teada võimalikult täpselt, millist hoolitsust just sinu nahk vajab. Suures plaanis jagunevad probleemid kolmeks:

1. Rohke tselluliit

Tselluliit vaevab paljusid naisi, aga õnneks on loodud mitmed vahendid, mis tselluliiti vähendavad ja jalgu salendavad. Parim, mida oskame soovitada, on SkinClinic Active-Plus Cellulite kreem, mis on uusima ja innovatiivseima koostisega. See on eriti tõhus tselluliiti vähendava, vett väljutava ja vereringet stimuleeriva toimega! Kel tselluliidiga probleeme, siis täpsemalt saab lugeda meie blogipostitusest, kus kirjutasime kodusest tselluliidiravist ja kahanevast vööümbermõõdust.

2. Lõtvunud nahk

Nahk võib olla lõtvunud mitmetel erinevatel põhjustel. Vananev nahk lõtvub, aga ka suure kaalulanguse läbi teinud organismi nahk võib olla lõdvema välimusega. Nahad, mis on saanud palju päikesekiirgust, on samuti suurema tõenäosusega lõtvunud. Lõtvunud nahk vajab pinguldamist. Ja üks parim nahka intensiivselt pinguldav ja siluv kreem on SkinClinic Firming. See kreem pälvis ka Buduaari Ilulemmik 2018 tiitli ja õigustatult. Tegemist on intensiivselt nahka pinguldava, niisutava ja siluva kehakreemiga, mis sobib igale lõtvunud nahale.

3. Kuiv ja tselluliidine nahk

Vahel on vaja teha intensiivset ja komplekset hooldust, mõjutamaks mitut erinevat probleemi korraga, et saavutada kiiresti parim tulemus. SkinClinic Celunight on tselluliiti vähendav, salendav ja lõtvunud nahka pinguldav intensiivhooldus, milles on kolm suurepärast omadust üheks liidetud. Tegemist on paljude naiste salajase ilurelvaga, mida kasutada nii päevasel kui öisel ajal. NB! Kas Sa DietiSpa plaastritest oled kuulnud, mis salendavad nii kõhtu, taljet kui puusi või vähendavad tselluliiti tuharatel, reitel ja kätel? Tegemist on uuendusliku kosmeetilise tootega, millel on kliiniliselt tõestatud tulemused! Lihtsalt pane DietiSpa salendavad plaastrid kõhule, taljele ja puusadele või tselluliidivastased plaastrid tuharatele, reitele ja kätele ning naudi nende toimimist. Tootes sisalduvad võimsad ja aktiivsed taimepõhised toimeained, mis avaldavad suunatud ja järjepidevat mõju, et aidata kiiremini kaasa salenemisele ja ümbermõõtude vähenemisele. Tasub proovimist, sest kes ei tahaks mitu sentimeetrit saledam olla?   [vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids=" 1768, 1777, 1773, 1631"][/vc_column][/vc_row]  

Comments

Leave your comment
TAU GALI PATIKTI