Juukseraamat 2023 - imelised soengud ja trendid kaante vahel!

Juukseraamat 2023 - imelised soengud ja trendid kaante vahel!

Juukseraamat 2023 - imelised soengud ja trendid kaante vahel!

Поделиться
24.03.2023

Juuksurina otsime me inspiratsiooni igal sammul, mil me uitame ringi internetiavarustes või lappame ajakirju. Inspiratsiooni laeng on tagatud “Juukseraamat 2023” lugedes – rohkelt huvitavaid ideid, nõuandeid ja tooteid. Hea võimalus olla kursis, millised on maaletoojate pakkumised ja millega tegelevad ka teised Eesti juuksurid.

Juuksurite looming

Raamatus avaneb põnev kiharate maailm – trendikad lokisoengud, huvitavad värvikooslused ja moodsad lõikused. Oma kunstiloomingu on valanud lehtedele tunnustatud Eesti juuksurid, kelle töödest saab vaid positiivset indu ka ise julgemalt eksperimenteerida. Paljude teiste seas on esindatud nimed nagu Aili Puss, Helen Heinroos, Edith Eller, Ellu Arula ja Ruth Rämo, kes on oma andeid väljendanud nii meeste kui ka naiste soenguid tehes. Kaante vahelt leiab nii tagasihoidlikumaid lõikuseid kui ka futuristlike lopsakaid soenguid, mis kedagi külmaks ei jäta.

Oma silm on kuningas – tutvu raamatuga ja veendu Eesti juuksurite osavuses ise!

Maaletoojate pakkumised

Raamatust saab lugeda pisut ka Macta Beauty profikeskkonna kohta. Oleme kokku kogunud mõned klientide ja juuksurite lemmikud tooted, mis võiksid ka sind kõnetada. Samuti leiab kaante vahelt rohkelt põnevaid tootesoovitusi näiteks Joicolt, Wellalt, Sutralt, Elevenilt, Milkshakeilt ja Paul Mitchellilt, mille tooteid saab soetada ka Macta Beautyst. Profiklientidele kehtivad erihinnad, mistõttu kutsume ka Sind profikliendiks tulema.

Eleven Australia tutvustab raamatus oma tooteid, tuues välja 11 põhjust, miks tuua oma teenustesse või ilurutiini just nende tooteid. “Juuksehooldus ei pea olema keeruline, vaid see peab toimima,” sõnab raamatus Eleven Australia loovjuht Joey Scandizzo. Nii on! Mõned olulised aspektid, mis raamatust silma jäävad, on Eleveni toodete looduslikud toimeained, vegan- ja keskkonnasõbralikkus ning ei mingeid parabeene ega sulfaate.

Oma tooteid tutvustab süvitsi ka Milkshake, milles on ühendatud kõrgtehnoloogia ja looduslikud koostisosad, taimsed eliksiirid ning eeterlikud õlid. Paul Mitchelli valikusse on aga lisandunud Clean Beauty sari, milles on kasutatud vaid puhtaid koostisosi. Jätkusuutlik on ka pakend, mis on valminud innovaatilisest bioplastikust.

Vähemalt 129€ profikliendi keskkonna ostuga saad eelpool kirjeldatud juukseraamatu kingituseks! Soovi korral saad toote soetada ka Macta Beauty e-poest. Raamatu ostuga toetad MTÜ Sinu Juuksed tegevust.

Raamatu leiad https://www.mactabeauty.com/juukseraamat-2023 

 

 

 

Комментарии

Добавить свой комментарий
BАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ