Macta Beauty avas iluteenindajatele ja juuksuritele profitoodete hulgimüügi!

Macta Beauty avas iluteenindajatele ja juuksuritele profitoodete hulgimüügi!

Macta Beauty avas iluteenindajatele ja juuksuritele profitoodete hulgimüügi!

Поделиться
10.10.2022

Macta Beauty Äriklindikeskkonnast leiab ilutooteid ja tarvikuid kõikide iluprotseduuride ja -teenuste pakkumiseks parimate soodustuste ja hindadega!


Ükski juuksuritoode ei jää Macta Beauty valikust välja, alustades vesinikust ja juuksevärvidest, lõpetades föönide, juukseharjade ja muude tarvikutega. Valikust leiab laialdaselt brände profitooteid brändidelt Joico, Tahe, Innovatis Luxury, Mood, Revlon, Goldwell, Estel, Wella, Paul Rivera ja palju muud.

Tuhkjas blond ja brünett juuksetoon on viimaste aastatega üha enam trendikust koguv. Paul Rivera valikust leiab populaarseid Ash toone, mis lisavad juustele jahedust ning heledamaid varjundeid, eemaldavad kollase ja oranžika tooni juustest ja jätavad neile kauni tuhkja lõppviimistluse.


Macta Beauty valikust leiab ka erinevat tooni Russian Remi kvaliteediga juuksepikendusi Seisetalt, millel on peenem karv kui Aasia juustel ja seetõttu sulanduvad Eestlaste juustega nagu valatult. Lisaks võimaldab pikendustel olev B-cover tehnoloogia paigaldada teibid vaid 20 minutiga ning anda märkamatu tulemuse juustel.


Meie valikust ei puudu ka tooted küünetehnikutele. Andreia Professional valikust leiab kvaliteetseid ehitusgeele, pealislakke ja kõike muud üheks veatuks küünehooldusteenuse pakkumiseks. Portugali brändi tootevalikus on üle 500 värvitooni geellakke ning uudne tehnoloogia ehitusgeelides tagab vähem tolmu ning püsiva tulemuse.


Samuti leidub Macta Beauty äriklientide tootevalikus laia valiku tooteid kosmeetikutele, meikaritele, massööridele ja kehahoolduseteenuse pakkujalete ning teisteks iluteenusteks. Samuti leidub meie valikus desinfitseerimisvahendeid Chemi-Pharmilt.


Profitooted Macta Beauty ilukaubamajas on uudistamist väärt, sest profi hinnad on äriklientidele kuni -40%! Registreeri mugavalt SIIN.

BАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ