Бесплатная доставка при покупке от 49 €!
Покупай сразу, ПЛАТИ ПОЗЖЕ
Подпишитесь на нашу рассылку и наслаждайтесь скидкой -10% при первой покупке!

Retinool: nooruslikkuse salarelv!

Retinool: nooruslikkuse salarelv!

Retinool: nooruslikkuse salarelv!

Поделиться
12.12.2023

Oma imelise nahka uuendava toimega on retinool võitnud paljude iluekspertide ja kuulsuste südamed. Näiteks nii Jennifer Aniston, Kim Kardashian kui ka Victoria Beckham on väljendanud enda poolehoidu just retinooli sisaldavate näohooldustoodete vastu. 

Retinool, tuntud ka kui A-vitamiini derivaat (retiinhape), on üks retinoidi vorme, mis on nahka siluvate ja noorendavate omaduste poolest kõrgelt hinnatud. Seda lisatakse nahahooldustoodetele, et uuendada naharakke, ühtlustada naha tooni, vähendada aknet ja suurendada kollageeni tootmist. Lisaks toimib retinool ka antioksüdandina.

Retinooli populaarsuse taga peitub selle võime vananemise ilminguid minimeerida. Retinool toimib rakutasandil, uuendades naharakke, siludes peenikesi jooni ja kortsukesi ning parandades naha tekstuuri ja tooni. Seega – hüvasti surnud naharakud, ummistunud poorid ja tuhm nahk!

Kõik need omadused teevad retinoolist tõelise nooruslikkuse taastaja ja igaüks, kes oma näonaha hea tervise peale mõtleb, võiks retinooliga tooted juba enne 30-ndat eluaastat isiklikku iluarsenali lisada.

Järgnevalt toome artiklis välja parimad retinooliga seerumid ja kreemid, mis aitavad sul säilitada nooruslikku näonahka!

 

1. BioMD: dermakosmeetiline nahahooldusbränd

Macta Beauty klientide üks enimarmastatud retinooliga toode on võimsa vananemisvastase toimega BioMD Retinol Boost seerum, mis pakub 4-kordset nahka uuendavat efekti: miimikajoonte ja kortsude vähenemist, ühtlasemat nahatooni, tumedade laikude vähenemist ning elastsemat ja nooruslikumat nahka.

 

2. Vita-Age: looduslikud toimeained

Vita-Age tooted põhinevad A-vitamiini looduslikel derivaatidel ja pakuvad tõeliselt kvaliteetset looduslikku hooldust naha nooruslikkuse säilitamiseks. Vita-Age Gocce  efektiivse noorendava seerumi mõju on veelgi võimendatud, kui kasutada seda samaaegselt Vita-Age Renewal öökreemiga. Kreemi uuenduslik retinoidipõhine koostis on pehme ja tõhus, aidates vähendada pigmendilaikude nähtavust ja peenikesi kurde ning kortse, lisaks toob nahka klaariks muutev toode esile ühtlasema ja säravama jume.

 

 

3. Bio Balance: kõige tundlikumale nahale

Bio Balance tooted sobivad kõikidele nahatüüpidele. Bio Balance Pure Retinooliga seerum sisaldab lisaks E-vitamiini, mis muudab ka tundliku naha retinoolile vastuvõtlikuks. Bio Balance Super Lift näokreemi koostisosad kaitsevad nahka arvuti- ja telefoniekraanist kiirgava kahjuliku sinise valguse eest. Samuti on kreem säilitusainete, parabeenide, silikooni ning lõhna- ja värvainete vaba. Toode sobib ka veganitele. 

 

 

4. Norel Dr Wilsz: küpsemale nahale

Norel Dr Wilsz tooted on mõeldud küpsele nahale ning Macta Beauty kliendid kiidavad tooteid kiirete silmaga nähtavate tulemuste eest. 2%-lise retinoolisisaldusega Norel Dr Wilsz seerum ja Norel Dr Wilsz retinooliga öökreem annavad parima tulemuse koos kasutades. Kreemi koostises oleval retinoolil on probleemset näonahka taastavad ja seda klaarimaks muutvad omadused, lisaks tagab öökreem naha intensiivse niisutuse. 

 

 

Soovitused retinooli kasutamiseks

Retinooliga tooted on tõhus viis naha nooruslikkuse säilitamiseks ja soovitud tulemuse saavutamiseks tuleb retinooli kindlasti õigesti kasutada.

Retinooliga alustamine on soovitatav 25-ndast eluaastast, mil nahk hakkab juba loomulikku elastsust kaotama. Toote kasutamisega ei maksa liialdada ja tugevuse valikul tuleks kindlasti alustada madalamast kontsentratsioonist. Seejärel võib järk-järgult vastavalt naha taluvusele tugevamatele toodetele üle minna. Eriti tundliku nahaga inimesed võivad toodet enne kasutamist ka käsivarrel testida.

Seerumeid tuleks kasutada enne kreeme, kuna seerumid on kergema tekstuuriga ja kontsentreeritud toimeained imenduvad sügavamale naha kihtidesse. Kreemid lukustavad niiskuse ja aitavad tugevdada naha kaitsebarjääri. Selline kaheastmeline lähenemine tagab, et saad retinooli kasutamisest maksimaalse kasu. Ning ära unusta ka kaela ja dekolteepiirkonda, mis hakkavad mõnikord isegi näost varem vananemise ilminguid näitama.

Retinooli ei soovitada kombineerida AHA ja BHA happeid sisaldavate nahahooldustoodetega.

 

Jõulukingid ostetud? 

Retinool on tõhus ja mitmekülgne koostisosa, mis aitab hoida naha nooruslikkust ja sära. Külasta Macta Beauty e-poodi ning leiad sobiva toote igale nahatüübile. Ole nutikas ja ära jää pühadetormi lõksu – poodle endale või sõbrannale jõulukink juba nüüd. Kestvam noorus – kas see pole mitte väärtuslik kink? 

 

BАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ