Eksklusiivne meigisari Hollywoodi staaride meigikotist nüüd Eesti turul

Eksklusiivne meigisari Hollywoodi staaride meigikotist nüüd Eesti turul

Поделиться
08.05.2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Oled sa kunagi tabanud iseennast kellegi teisega võrdlemas? Suure tõenäosusega on seda juhtunud meie kõigiga. Kuidas küll tema ripsmetušš püsib ripsmetel veatuna isegi pika ning palava päeva lõpus? Mis on tema särava ning siidise jume taga? Avaldame sulle selle väikese, aga võimsa saladuse: tema nipiks on kauapüsivad meigitooted. Nüüd on ka sinul võimalus luua omale veatu ning kauapüsiv meik, mida kõik kadestavad! Kauapüsivad meigitooted kuuluvad iga end hoolitseda ning poputada armastava naise meigikotti - ning seda iseäranis suve lähenedes. On ju tulemas kõikvõimalikud festivalid, peod, õhtusöögid, puhkusereisid, mida soovid nautida, muretsemata laialivalguva ripsmetuši või lainerijoone pärast. Suvi on lisaks pulmade kõrghooaeg ning kauapüsiv meik on ka siinkohal väga oluliseks märksõnaks.

Kaunis jumestus saab alguse veatust meigipõhjast

On üldtuntud tõde, et kaunis ning kauapüsiv meik saab alguse kvaliteetsest jumestuskreemist. Tavapoodides müüdavad jumestuskreemid kipuvad aga päeva jooksul argitoimetusi tehes ning erinevate keskkonnategurite mõjul - nagu näiteks pidev niiskuse ja temperatuuri vaheldumine, näo puudutamine - lihtsalt maha kuluma. Wunder2 Last & Foundation tagab aga veatu tulemuse rohkem kui 24 tunniks! Kauakestev ning veekindel jumestuskreem on samas kerge tekstuuriga ega koorma liigselt sinu nahka. Vee-, kulumis- ning puudutamiskindel jumestuskreem on su nahal särav isegi pärast kosutavast uinakust ärkamist. Lisaks jumestuskreemile soovitame kauni ning püsiva meigi tegemisel kasutada kindlasti ka puudrit. KehaPoest on sul võimalus tellida eksklusiivset selfie-puudrit Wunder2 Perfect Selfie HD Photo Powder, mis annab su meigile kauni, täiuslikku tervikut loova lõppviimistluse. Kõrgtehnoloogilise koostisega puuder ei valgu ka väiksematesse kortsudesse ega miimikajoontesse. Sa näed fotodel kaunis ning veatu välja ka ilma igasuguse kunstliku filtrita!

Need väljendusrikkad silmad...

Viimistletud silmameik on kauni jumestuse A ja O. Tegemist ei pea olema sugugi mitte tugeva silmameigiga - sageli piisab vaid kaunist kulmukaarest, hoolikalt värvitud ripsmetest ning loomulikuna mõjuvast lainerijoonest, et luua lummav pilk. Silmameik kipub aga paraku olema üks esimesi jumestuse osasid, mis päeva jooksul ära kulub. Selleks, et saaksid kogu päeva ning ka õhtu enesekindlalt kaaslastele silma vaadata, kartmata nn pandasilmade pärast, tuleks kasutada silmameiki tehes kauapüsivaid meigitooteid. Wunder2 bränd pakub ka siin suurepäraseid ning kvaliteetseid tooteid. Wunderbrow Eyebrow Gel on meie e-poe üks hitt-toodetest. Tegemist on kulmugeeliga, mis püsib kulmudel suisa kolm päeva järjest! Geeli on väga lihtne peale kanda ning see muudab su kulmud hetkega märgatavalt täidlasemaks, tihedamaks ning annab neile kauni, loomuliku kuju. Perfektse lainerijoone saad luua Wunder2 Super Stay Liner Liquid Eyeliner silmalaineri abil. Kõrge pigmentatsiooniga veekindel silmalainer võimaldab sul joonistada täiuslikku ripsmejoont. Tulemus on naturaalne ning mis peamine - kauapüsiv! Silmameigis paneb aga i-le täpi tihe ning lopsakas ripsmekaar. Täpselt sellise tulemuse saavutad 3D efektiga Wunderextension ripsmetušiga. Uudse tehnoloogiaga ripsmetušš koosneb kahest osast: sinine osa tuubis hooldab ja niisutab su ripsmeid, must osa muudab aga ripsmed pikemaks, tihedamaks ning volüümikamaks.   Tutvu meie e-poe Wunder2 kauapüsivate meigitoodete valikuga ja tunne end imeliselt ning enesekindlalt 24/7![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids="1758, 1595, 1960, 1991"][/vc_column][/vc_row]

Комментарии

Добавить свой комментарий
BАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ