Бесплатная доставка при покупке от 49 €!
Покупай сразу, ПЛАТИ ПОЗЖЕ
Подпишитесь на нашу рассылку и наслаждайтесь скидкой -10% при первой покупке!

Parimad elektrilised juuksehooldusvahendid: Dyson, sirgendajad, föönid

Parimad elektrilised juuksehooldusvahendid: Dyson, sirgendajad, föönid

Parimad elektrilised juuksehooldusvahendid: Dyson, sirgendajad, föönid

Поделиться
27.11.2023

Kaasaegne ilumaailm pakub laia valikut elektrilisi juuksetarvikuid, mis võimaldavad luua mitmekülgseid soenguid ja hoolitseda juuste eest professionaalsel tasemel. Juuksetarvikute puhul on oluline valida seadmed, millega saavutad soovitud tulemuse ja säilitad juuste tervise. Selles artiklis toome välja must have ilutarvikud, millega saavutad imelise volüümi ja salongikaunid juuksed ka kodus! 

 

Dyson Airwrap Long stiliseerimisvahend on vallutanud ilumaailma ühendades võimsa õhuvoolu intelligentse kuumuse juhtimisega. AirWrap kasutab Coanda efekti, mis võimaldab teil kergesti luua lokke, laineid, sirgendada ja kuivatada juukseid ilma liigse kuumusest tuleneva juuksestruktuuri kahjustamiseta. 
 
Dyson AirWrap võimaldab teil mitte ainult kuivatada juukseid kiiresti ja tõhusalt, vaid ka samal ajal stiilida neid vastavalt oma soovidele. See on mitmekülgne ja sobib erinevatele juuksetüüpidele ja soengustiilidele, olles nii professionaalsete stilistide kui ka igapäevaste kasutajate lemmikvahendiks. 

 

 

Dysoni Supersonic föön tagab mitte ainult kiire ja tõhusa juuste kuivatamise, vaid aitab ka säilitada juuste loomuliku sära. Dyson Supersonic föön pakub tõhusat kaitset juuste kahjustuste eest, mis võivad tekkida liigse kuumuse tõttu. Tulemuseks on kuni 75% siledamad, 132% säravamad ja kuni 61% vähem kahusemad juuksed. Dyson föön sobib suurepäraselt erinevatele juuksetüüpidele. 

 

Dyson föön ​​on must have neile, kes hindavad kvaliteeti ja elegantset disaini!  

 

 

HH Simonsen on tuntud kaubamärk ilumaailmas, mida iseloomustavad kvaliteet, innovatatilisus ja professionaalsed ilutarvikud. Bränd on loodud Taani juuksurite poolt, kes on just spetsialiseerunud Skandinaavia juuste eripäradega. 


HH Simonsen VS8 lokitangid on loodud, et anda juustele kerge vaevaga kaunid lainelokid. VS8 lokitange on kerge ja lihtne kasutada ning sobib suurepäraselt ka õhematele juustele, hoolitsedes juuste tervise eest ja kaitstes nende struktuuri. HH Simonseni lokitangidega saavutad loomulikult kaunid merineitsi stiilis lokid. 

 

 

HH Simonseni innovaatiline sirgendaja, mis sisaldab keratiini täiteainet, on mitmekülgne kaks ühes stiliseerimisvahend, millega saate teostada nii lokkide loomist kui ka juuste sirgendamist, samal ajal aga hooldades oma juukseid keratiiniga. Komplekt sisaldab Keratin Boost täiteainet, mis on spetsiaalselt välja töötatud juuste sügavaks toitmiseks ja keratiini taastamiseks. Stiliseerimise protsessi käigus imendub keratiin juustesse läbi väikeste plaatidel olevate aukude, muutes juuksed tugevamaks, tervemaks ja siledamaks kui kunagi varem. 

HH Simonsen kaasaegsete krepptangidega saad anda oma välimusele ägeda isiksuse või luua püsivat volüümi. Tänu läbimõeldud disainile ja tehnoloogiale, saavutad stiilse soengu ilma juukseid kahjustamata.  

 

 

Muidugi ei tohiks ära unustada juuste kuumtöötlemisel kuumakaitset! Kuumakaitsesprei loob kaitsebarjääri, mis vähendab kuumtöötlemisega seotud kahjustuste ohtu ja tagab, et su juuksed jäävad tugevateks ja kauniteks. Lisaks sellele aitab kuumakaitseprei säilitada juuste niiskustaset ja sära, muutes juuksed tervemaks ja säravamaks. See on hindamatu abimees, mis võimaldab teil nautida soovitud stiili ilma, et peaksite muretsema juuste tervise pärast. 

 

 

HH Simonsen kuumakaitsesprei pakub teie juustele tõhusa kaitse kuumuse ja UV-kiirguse vastu. Sprei meeldiv suvine aroom on rikastatud argaaniaõliga, mis annab tootele niisutava jõu. Pärast stiliseerimist jäävad juuksed mitte ainult kaitstud, vaid ka pehmed, säravad ja täiendavalt niisutatud.

 

 

Soovides, et sinu soeng püsiks kaua kaunis ja kindlalt paigal, vali Paul Rivera Colossal ekstra tugev juukselakk. Juukselakk hoiab isegi kõige keerukama soengu kindlalt paigal, samal ajal juukseid raskesti koormamata. Juukselakk on rikastatud C- ja E-vitamiinidega, mis hellitavad ja toidavad sinu juukseid. Lisaks sellele ei muuda selle kerge tekstuur juukseid raskeks ning kaitseb juukseid niiskuse eest, mis aitab ära hoida juuste kahususe.  

BАМ ТАКЖЕ МОЖЕТ ПОНРАВИТЬСЯ