Free shipping to parcel machines on orders over 49€
Shop NOW, pay later
Join our newsletter and enjoy -10% DISCOUNT on your first order!

10 KINGIIDEED JÕULUDEKS

10 KINGIIDEED JÕULUDEKS

10 KINGIIDEED JÕULUDEKS

Share
10/31/23

Pühadehooajal soovime poputada oma lähedasi täiuslike jõulukingitustega ja luua armsaid mälestusi. Kingituste tõeline võlu peitub selles, kuidas mõtleme iga kingisaaja ainulaadsusele ja tema soovidele. Hoolikalt valitud kingitused näitavad, et tunnustame neid ning hoolime nende heaolust. 
 
Sel aastal aitame sul navigeerida põnevas ilutoodete maailmas ja leida ideaalseid kingitusi jõuludeks, et kallimad tunneksid end hellitatuna.

 

Macta Beauty jõulukategoorias on välja toodud läbi aegade lemmikud kingitused meestele, naistele, lastele ja vanematele. Soovitades sulle jõulukingi ideed arvestame erinevate maitsete ja eelistustega, alates luksuslikest nahahooldustoodetest kuni mänguliste valikuteni.

 

 

MEESTELE. Mõtlete, mida kinkida mehele jõuludeks? Täiusliku kingituse valimine võib sageli tunduda keeruline ülesanne, kuid see ei pea nii olema. Kui soovite jõuludeks leida midagi erilist, siis Macta Beauty kingitused meestele on ideaalne viis väljendada oma armastust ja tähelepanu. Meil on meeste poolt kõrgelt hinnatud kinkekomplektid, mille abil tunnevad nad end hinnatud ning hoolitsetuna. 

 

 

Nurme looduslik kinkekomplekt turgutab igat meest ning paneb tundma end elujõulisena. Šampooni koostises olevad piparmündi ja rosmariini eeterlikud õlid mõjuvad juustele värskendavalt ja taaselustavalt. Koriandri ja musta pipra hästilõhnavate ja ravitoimeliste eeterlike õlidega rikastatud dušigeel aitab päeva alustada puhta ja elujõulisena. Selline kingitus sobib igas vanuses mehele ning on praktiline, luksuslik ja lõhnab suurepäraselt.  

 

Hugo Boss kinkekomplekt sobib mehele, kes hindab ajatut stiili. See luksuslik komplekt ühendab ikoonilise Hugo Boss tualettvee ja värskendava dušigeeli. Selles tunnuslõhnas on harmooniline segu värsketest nootidest, puidust ja peenest vürtsist. See on aroom, millest õhkub enesekindlust ja väge!  

 

NAISTELE Mõtlete, mida kinkida naisele jõuludeks? Jõulukingi valides on ilutoodete kingikomplektid ja advendikalendrid pilet nende südamesse. Läbimõeldud komplektid pakatavad enesehoolitsusest ja hellitusest. Meie hoolikalt valitud kingitused naistele toovad esile nende erilisuse ja loovad unustamatuid hetki täis armastust ja imetlust. 

 

 

Innovatis šampoon ja kreem-palsam sügavniisutavad ja taastavad ka kõige kuivemad ning keemiliselt rikutud juuksed. Võrratult toitva koostisega šampoon taastab juuste struktuuri ja annab vastupandamatu sära kuivadele ja katkenud juustele. Tooted sisaldavad kollageeni, E-vitamiini, musta kalamarja ja keratiini ekstrakte, mis muudavad juuksed erakordselt toidetuks, siledaks, pehmeks ja säravaks. Tegemist on ilumaailmas kõrgelt hinnatud juustehooldusega, mis seisab paljude avalikkuses säravate naiste kaunite kiharate taga! 

 

L´Oreal Paris luksuslik advendikalender sisaldab endas 24 L´Oreal Paris parimat ilupärli. Kalendris peitub toodeid juustele, silmadele, jumele, huutele ja näonahale! 
See tähendab, et ühe kingituse asemel on 24 päeva järjest kingitusi! Kellele ei meeldiks iga päev kingitust saada?  

 

Mizoni kinkekomplektis leiab kõige populaarsemad teolimaga tooted, mis teeb sellest suurepärase jõulukingi idee. Teolima toidab ja niisutab intensiivselt nahka, võitleb vananemisprotsessidega, silub kortse, parandab naha regeneratsiooni ja aitab taastuda aknest, laienenud pooridest, sünnitusjärgsest pigmentatsioonist, pigmendilaikudest, armidest jne. Komplekti kuuluvad praktilised tooted, mis naisel ka päriselt kasutust leiavad. Kingitus sisaldab puhastavat näopesuvahtu, kortsudevastast teolimakreemi, suurepärase katvusega BB kreemi ning rikkaliku kreemi kätele ja jalgadele. 

 

Ülipopulaarne Versace Bright Crystal tualettvesi ja ihupiim on puuviljase ja värske lillelise lõhnaga. Tippnootideks on granaatõuna värskus, mustsõstra jäised nüansid, lootosõied ja muskus, moodustades ühtekokku harmoonilise segu. Parfüüm ilmutab end ajatu elegantsi õhkuvas pudelis ning paljastab järk-järgult oma värsked ja lillelõhnalised noodid. Kütkestav ja sensuaalne lõhn sobib tugevale ja enesekindlale, kuid siiski naiselikule ja glamuursele naisele. 

 

Bio Balance kollageeni kinkekomplekt annab nahale elastsust, ühtlustab nahatooni ning aitab vähendada kortsukesi. Kinkekomplekt sisaldab toonikut, nahka tugevdavat seerumit  ja pinguldavat näokreemi. Toonik ja seerum aitavad nahka tugevdada ja annavad sära. Näokreem silub kortse ja kaitseb sinise ekraanivalguse eest.  

 

Suure elevusega ootavad kingitusi pere pisemad. Jõulud on maagia ja imede aeg ning LASTELE eriliste kingituste leidmine on osa võlust.  

 

 

Q-KI 24-päevane meigitoodete advendikalender muudab jõuluperioodi tüdrukute jaoks glamuurseks ja säravaks! 24-aknaga advendikalender sisaldab kõike vajalikku, mis ühel tüdrukul või naisel olla võiks. Iga akna taga on peidus küünevärve, huulepulki, meigipintsleid ja palju muud! 

 

Zimpli Kids Vannipommide komplektiga on vannis käimine lõbus ja meeldejääv! Zimpli vannipommid on käsitsi valmistatud, suurepärased kuiva naha niisutamiseks, sobilikud veganitele ning julmusevabad.  

 

Pühadehooajal on oluline väljendada hoolivust ja tunnustust ka oma VANEMATELE. Kingipakki võiksid jõuda läbimõeldud kingitused, mis parandavad vanemate heaolu. Selleks on hea valik vitamiinid ja toidulisandid, mis annavad tervist ja elujõudu: 

 

 

Bears With Benefits vitamiinikomplekt sisaldab immuunsüsteemi tugevdavaid kummikarusid ning suhkruvabasid kummikarusid D-vitamiiniga. Vitamiinid tugevdavad immuunsüsteemi, luid ja lihaseid, tõstavad üldist toonust ja mõjuvad hästi nii enesetundele kui ka ilule. Maiustada tervise nimel – mis võiks olla parem? 

 

ECOSH brändi alt leiab kõrgelt hinnatud eestimaised väetoidulisandid, mis ühendavad rahvameditsiini ja tänapäevase tipptehnoloogia. Ecoshi toidulisandid pakuvad mugavat ja tõhusat viisi heaolu ning tervise edendamiseks. Valikust leiab kõigile midagi, alates vitamiinidest kuni kehapuhastukuurini.