Free shipping to parcel machines on orders over 49€
Shop NOW, pay later
Join our newsletter and enjoy -10% DISCOUNT on your first order!

Kaunis jume kodust lahkumata: isepruunistavate toodete A&O

Saavutada kodus salongikülastuse vääriline päevitus

Kaunis jume kodust lahkumata: isepruunistavate toodete A&O

Share
3/18/24

Ideaalses maailmas värskendaksime praegu oma jumet palmi all pina-coladat või mokteili rüübates, aga reaalsuses sajab õues vihma ja keegi peab tööd ka tegema. Iga suursündmuse eel eksootilisele puhkusereisile sõita ei saa, ent ilusa jume võib endale kinkida ka reisi või solaariumita. Tahaksid olla kohast ja aastaajast sõltumatult alati päikesesuudeldud nahaga? Lahenduseks on isepruunistavad tooted!

Kuid eks teame sedagi, et isepruunistuvate toodete puhul võib oskamatu kasutamise korral olla tegemist kahe teraga mõõgaga. Väga võimalik, et sinulgi tuleb nooruspõlvest ette mõni seik, kui kauni jume asemel tranformeerusid Jersey Shore reality-show tegelaseks. Not fun at all!

Macta Beauty ilukaubamaja spetsialistid jagavad parimaid nõuandeid, kuidas saavutada kodus salongi-vääriline kaunis jume.

Veatu lõpp-tulemuse saladus algab ettevalmistustest

Kauni päevitustulemuse aluseks on korralikult ettevalmistatud nahk. Oluline on, et see poleks kuiv ning oleks piisavalt niisutatud. Väga tähtis on enne isepruunistaja kasutamist oma nahka koorida ning kreemitada, ideaalis kreemil ka paar tundi imenduda lasta. Erilist tähelepanu tuleb pöörata kuivematele piirkondadele: küünarnukkidele, põlvedele, kandadele ja kätele.   

Samuti soovitame vältida naha raseerimist vahetult enne toote pealekandmist, et mitte ummistada poore. Hästi kooritud ja niisutatud nahk ei jää isepruunistaja pealekandmisel laiguline, tulemus püsib ühtlane ja kestab kaua.

Ole isepruunistaja tooni valides realistlik

Oluline on valida selline isepruunistaja toon, mis sobib sinu loomuliku nahatooniga. Kui oled väga heleda nahaga ja ei päevitu lihtsalt, vali keskmise või õrna päevitusastmega toode. Vastasel juhul teed enesele karuteene ning tulemus tundub pigem humoorikas.

Külmema nahatooni korral eelista sinaka alatooniga tooteid ning loomult soojema nahatooniga sobivad kasutamiseks ka punaka ning roheka alatooniga isepruunistavad tooted.

Hele nahk pole häbiasi, aga ilmselgelt ebaloomulikku tooni nahk küll kena ei paista.

Näo päevitamisel ole eriti hoolas

Näonahk on palju õrnem ja iga isepruunistaja näos kasutamiseks ei sobigi. Näopäevitajad on saadaval nii kreemi, vahu kui ka tavalise näokreemi sisse lisatavate tilkade baasil. 

Meie lemmik Loving Tan Deluxe Face Tan kreem on rikastatud aaloega, niisutab nahka ning tagab kiire tulemuse. Hajuta toodet ühtlaselt näole, kaelale, dekolteele ja kõrvatagustele.

Paljud meigikunstnikud kasutavad isepruunistajate näopiirkonda hajutamiseks meigipintslit või meigikäsna. Looduslikku päritolu kehapruunistajat saab häda korral just seda nõuannet järgides ka näos kasutada. Võimalusel soeta näonaha jaoks siiski eraldi toode.

Toote kehale kandmine

Enamasti on tänapäevased isepruunistajad niivõrd ohutud, et spetsiaalset päevituskinnast kasutades ei pea sa muretsema oma küünte või käte määrdumise üle. Siiski soovitame käed enne toote kehale kandmist rasvase kreemiga kokku teha.

Alusta toote pealekandmist jalgadelt ja liigu ringjate liigutustega mööda keha ülespoole. Meie üks lemmiktooteid on Loving Tan Deluxe Bronzing Mousse ja päevituse pealekandmiseks kasutaksime Loving Tan Deluxe Applicator Mitt kinnast.

Selja isepruunistajaga katmiseks palu peika või sõbranna abi või soeta  Loving Tan Easy to Reach Back Applicator selja päevitamise aplikaator.

Pärast kehale toote kandmist pese käed kindlasti sooja vee ning seebiga. Taga käte ning käelabade päevituse ühtlane üleminek.  Pane selga tumedad ning mugavad koduriided.

Toote maha loputamine

Isepruunistaja õigeagne kehalt mahapesemine on kriitilise tähtsusega. Järgi toote pakendil olevaid juhiseid, et tagada parim tulemus. Toote liigne mõjuaeg võib kaasa tuua liiga tumeda või ebaühtlase päevituse.

Jume säilitamine

Pärast isepruunistaja mõjumisaega loputa toode maha ja kanna nahale Loving Tan Deluxe Gradual Tan kreemi, et säilitada ja süvendada päevituse tooni. Jume säilitamiseks soovitame paar päeva vältida saunas või vannis käimist.

 See on loomulik, et päevitus erinevatelt kehaosadelt lõpuks eri ajal maha tuleb. Ühtlaseks toote eemaldamiseks võid kasutada kehakoorijat.

 

Macta Beauty's leiad kõik vajalikud tooted kauni päikesesuudeldud jume saavutamiseks. Meie eesmärk on pakkuda sulle parimat, et tunneksid end igapäevaselt erilise ja kaunina. Kasutades meie tooteid ja järgides antud nõuandeid, on veatu päevitus garanteeritud.

Tutvu meie tootevalikuga lähemalt meie e-poes või külasta meie esinduskauplusi – leiad meid Mustamäel Kadaka teel, Rotermanni kvartalis, Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskustes.

Võtame kevade koos mõnusalt ja jumekalt vastu!