Free shipping to parcel machines on orders over 49€
Shop NOW, pay later
Join our newsletter and enjoy -10% DISCOUNT on your first order!

5 ARMASTATUD PARFÜÜMI, MIS PANEVAD TÄNAVAL JÄRGI VAATAMA

5 parimat parfüümi naistele

5 ARMASTATUD PARFÜÜMI, MIS PANEVAD TÄNAVAL JÄRGI VAATAMA

Share
10/23/23

Kas sulle meenub mõni hetk, kus keegi tänaval mööda jalutab ja tekib kiusatus küsida “mis parfüümiga küll tegu on?”. Suure tõenäosusega oli see mõni järgnevast viiest parfüümist. 

 

Kuidas lõhna valikut enda jaoks lihtsustada? Tee enda jaoks selgeks, kas vajad lõhna igapäevaseks kandmiseks või pigem õhtust lõhna. Samuti tasub heita pilk kalendrisse - kas ees ootavad jahedamad ilmad või vastupidi soojemad. Suvised ja igapäevased lõhnad on üldjuhul kergemad, talvised ja pidulikumad lõhnad pigem magusad ning olemuselt intensiivsemad. 

 

Avastamaks uut parfüümi, on mõistlik alustada väiksemast kogusest. Macta Beauty ilukaubamajas on saadaval lai valik lõhnu eri suurustes, vastates nõnda erinevatele eelistustele. Ostes alustuseks väiksema, 30 või 50 milliliitrise parfüümi, saab testida, kuidas lõhn nahal mängib. Kui parfüüm on juba sinu südame võitnud, saab pühenduda lõhnale ja lisada iluarsenali juba suurema pudeli.

 

Meie keha reageerib erinevalt lõhna nootidele ja akordidele, mistõttu ei tasu pelgalt hetk peale lõhna pihustamist veel arvamust parfüümist kujundada, vaid lasta lõhnal nahal “settida”. Naha keemia on meil kõigil erinev, mistõttu on ka lõhnad nahal erinevad - parfüüm, mis lõhnab ühtmoodi sõbranna kaelal, ei pruugi samamoodi toimida sinu omal. Samuti mõjutab lõhna olemust ka meid ümbritsev keskkond ja temperatuur, millele meie nahk reageerib, kirjutab Beautinow

 

 

1. Parfüümikomplektid on pühade saabudes ideaalsed kingitused, mille leidmine kuuse alt iga naise ülevoolava rõõmuga täidab. Versace Bright Crystal ja ihupiim on Macta Beauty klientide seas üks armastatumaid valikuid. Tegu on puuviljase ja värske lillelise lõhnaga. Populaarse lõhna tippnootideks on granaatõun, mustsõstra jäised nüansid, lootosõied ja muskus, moodustades üheskoos harmoonilise segu. Kütkestav ja sensuaalne lõhn sobib tugevale ja enesekindlale, kuid siiski naiselikule ja glamuursele naisele. 

 

2. Giorgio Armani Si on kahtlemata üks neist lõhnadest, mis jääb meelde. Sõnad, mis seda lõhna iseloomustavad, on šikk ja meelas, kuid samas intensiivne ja pehme. Parfüümi muudab meeli kütkestavaks Sitsiilia bergamot ja mandariiniõli aroomid, mille südamest võib leida roosi, neroli eeterliku õli ja Egiptuse jasmiini. Soojades alatoonides on tunda patšulit, heledat puidu, merevaiku ja muskuse akorde. Magus vanilli annab parfüümile kauakestva ja unustamatu aroomi. 

 

3. Lancome La Vie Est Belle lõhna keskne kontseptsioon on naise loomulik ja lihtne ilu, tema vabadus leida üles õnne valem. Lõhn on inspireeritud rõõmust ja naudingutest, mida peidavad endas väikesed asjad. Naiseliku ja värske lille-puuviljase parfüümi võtmekomponendiks on iiris, mille magus aroom on läbipõimunud lõhnasüdamest vallanduva jasmiini ja apelsini õite elegantse aroomiga. 

 

4. Gucci Bloom kannab endas kaasaegse ja mitmekülgse Gucci naise iseloomu, millest õhkub rikkalikku õitsvat lilledest kantud aroomi. Parfüüm ühendab endas naturaalse jasmiini ja kütkestava tuberoosi akordid. Tegu on lõhnaga, mida on raske pelgalt ühe sõnaga iseloomustada. Lõhna looja Alessandro Michele on kirjeldanud lõhna nõnda - "Ma tahtsin rohelist lõhna, julget lõhna, mis viib teid avarasse aeda, mis on täis rohkelt lilli ja taimi, külluse buketti. Aed on sama ilus kui naised; värviline, metsik, mitmekesine ja kus on kõike. Gucci Bloom lõhnab selle aia järgi, viies sind reisile kohta, mida tegelikult ei eksisteeri.” 

 

5. Dior Christian J’adore  näol on tegu rikkaliku kuldse lõhnaga, mille nootides on esikohal lilled ja puuviljad. Taevalik, ihaldusväärne ja nauditav - naiseliku parfüümi kehastus. Lõhnanootides segunevad pirn, freesia, magnoolia ja virsik, seeder, melon, tuberoos ja orhidee, bergamot ja roos, vanill ning sandlipuu. Glamuurne parfüüm on muutunud ajas väga ihaldatuks, mistõttu leiab lõhnast rohkelt erinevaid variatsioone. 

 

 

Kui sobiv lõhn on välja valitud, tasub meeles pidada, et lõhna tuleks hoida pimedas, eemal päikesevalgusest. Samuti meeldib parfüümidele kuiv ja jahe keskkond, kus temperatuurid pole muutlikud. Just nõnda püsib su uus lemmik lõhn võimalikult kaua värskena!