Lopsakad huuled vaid paari minutiga

Lopsakad huuled vaid paari minutiga

Share
5/31/18

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Meil kõigil on olemas oma must-have ilutoodete nimekiri: see meie üks ja ainus asendamatu kreem, ripsmetušš, puuder, lainer, silmavärv ning huulepulk, ilma milleta kohe kuidagi kodust lahkuda ei saa. See on üks osa särava ning enesekindla naise tagalast. Igal naisel on oma lemmikkosmeetikavahendite TOP erinev ning sageli juba aja jooksul välja kujunenud, kuid soovitame alati hoida silmad lahti ka uute toodete osas. Uudsed tehnoloogiad rikastavad igapäevaselt ka kosmeetikamaailma - turul on olemas ning tulemas palju vau-efektiga tooteid, millest sa ei taha ilma jääda!

Unikaalne dermaporting tehnoloogia

Üks sellistest ilutoodetest on meie väga populaarse Wunder2 brändi huuli suurendav huuleläige. WunderKiss Lip Plumping Gloss Professional on huuleläige, mille loomisel on mindud esmakordselt molekulaartasandini. Unikaalne dermaporting technology võimaldab huuleläikes sisalduvatel toimeainetel kollageenil ning hüaluroonhappel kinnituda huultele efektiivselt ning kauapüsivalt. Tulemuseks on huuled, mis on lopsakad ning volüümikad, aga samas loomulikud.

Suurendusefekti saad ise valida

Naturaalse ning loomuliku tulemuse tagab ka spetsiaalne huuleläike peale kandmise metoodika. Huuleläikel on kolm erinevat huulte suurendaja ehk boosteri intensiivsuse astet, mille seast saad valida endale sobivaima. Soovitame alustada esimesest tasemest, mis tekitab huultel kerge kiheluse ning annab kergelt huuli suurendava efekti. Soovi korral saad doosi järk-järgult suurendada. Tulemuseks on kaunid ning lopsakad huuled! Lisaks visuaalsele efektile saad nautida oma huultel mõnusat õhetavat ning jahutavat tunnet. Kollageeni ning hüaluroonhappe mõjul toimiv efekt säilib ka pärast huuleläike eemaldamist - nii saad soovi korral huultele kanda just oma lemmikvärvi huulepulga.

Wunder2 läheb sügavuti

Jumestamisel ning eriti huultele mõeldud toodete puhul on väga oluline, et lisaks kaunile vormile ning värvile oleks meie nahk ka seesmiselt hoolitsetud ning niisutatud. Ka selle poolest on WunderKiss huuleläige suurepärane valik sinu meigikotti! Kui enamik tavapoest ostetud huuleläikeid hakkavad pikema kasutusperioodi vältel huuli kuivatama, siis WunderKiss huuleläikesse lisatud vitamiin B3 toidab su huuli sügavuti nii läike kasutamise ajal kui ka pärast seda! Wunder2 brändi näol on tegemist kõrgtehnoloogiliste ilutoodete lipulaevaga. Brändi loojate eesmärgiks on pidevalt arendada uusi efektiivseid ning kvaliteetseid tehnoloogiaid, mis pakuksid koheseid, silmaga märgatavaid tulemusi. Wunder2 on tänu oma revolutsioonilisusele ning väljaspool piire mõtlemisele saanud juba paljude tuntud meigikunstnike ning kuulsuste lemmikuks. Meil on väga hea meel, et ka KehaPoes on saadaval lai valik Wunder2 ilutooteid. Tutvu kindlasti kogu Wunder2 kollektsiooniga ning leia oma uued must-have lemmikud! [vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids="1991, 1989, 4618"][/vc_column][/vc_row]

Comments

Leave your comment