Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
99€ ostust kingituseks Mood Hair Bodyguard Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!
Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20(Ainult E-poes)| Al 99€ ostust kingituseks Mood Hair Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
All Full Priced Face and Haircare products -20% with code MACTA20 | FREE DELIVERY to parcel machines on orders over 49€
All Full Priced Face and Haircare products -20% with code MACTA20 | БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА начиная от 49€ в посылочные автоматы!
All Full Priced Face and Haircare products -20% with code MACTA20 | NEMOKAMAS PRISTATYMAS perkant komplektus nuo 49 EUR!
All Full Priced Face and Haircare products -20% with code MACTA20 | BEZMAKSAS PIEGĀDE uz pakomātiem pirkumiem no 49 EUR!

Foolhape

Foolhape

Foolhape

toodet lehel
Tagasi üles
toodet lehel
Tagasi üles
Kes peaksid tarbima foolhapet?

Esmajärgus võiksid foolhapet tarbida vanemad inimesed, lapseootel emad, alkoholi liigtarvitajad ja erinevate tervisehäirete käes vaevlevad inimesed. Ecosh Foolhape on bioaktiivne foolhape, mis aitab kaasa normaalsele ainevahetusele, vereloomele ja immuunsussüsteemile.

Foolhape ja miks see on kasulik?

B-rühma vitamiinide hulka kuulub foolhape ehk B9. Foolhape kontrollib ainevahetuse protsesse, uute rakkude teket ning hoiab südant tervena.

Miks peavad foolhapet tarbima rasedad?

Rasedate foolhappe vajadus kahekordistub ning see on ka väga oluline aine loote arengu faasis. Lamberts Foolhappe tabletid on mõeldud rasedatele, rinnaga toitvatele emadele, rasedust planeerivatele naistele.

Millised on foolhappe allikad?

Foolhapet saab köögiviljadest, nõgeselehtedest, kaunviljadest, puuviljadest, marjadest ja tsitrusviljadest. Paraku, jõuab meie kehadesse allapoole algselt toidus sisaldanud foolhappest, sest foolhape on väga kuuma ja valgustundlik. Lamberts Foolhape ehk B9 on vajalik kui tehakse füüsilist tööd või ollakse korrapäratu elurütmiga.

Millele aitab kaasa bioaktiivne foolhape?

Ecoshi Bioaktiivne Foolhape aitab kaasa normaalsele vereloomele, homotsüsteiini normaalsele ainevahetusele, psühholoogilistele funktsioonidele, immuunsüsteemi normaalsele talitusele,väsimuse ja kurnatuse vähendamisele.