Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

10 PARIMAT ILUTOODET AASTAL 2024

2024 aasta 10 parimat ilutoodet

10 PARIMAT ILUTOODET AASTAL 2024

Jaga
13.02.24

Tere, kaunitar! Oled sa valmis koos meiega sukelduma 2024. aasta kõige põnevamatesse ilutrendidesse? Macta Beauty on teinud põhjaliku eeltöö, et tuua sinuni valik selle aasta trenditooteid, mis hellitavad ja hoolitsevad sinu eest parimal võimalikul viisil.

 

See pole lihtsalt toodete nimekiri - see on kutse tulla avastama uusi erilisi iluelamusi. Olgu selleks siis luksuslik naha- või juuksehooldus, mis toob esile sinu tõelise ilu või vitamiinid, mis panevad särama seestpoolt väljapoole. Meil on midagi igaühele, kes armastab enda eest hoolitseda ja soovib end iga päev kaunina tunda. Lähme nüüd koos avastusretkele, et leida just need tooted, mis aitavad sul särada ja end hästi tunda.

 

1. Kujuta ette jumestuskreemi, mis ületab kõik ootused - Jvone Milano Color Serum hüaluroonhappega jumestuskreem ei ole üksnes meikimiseks mõeldud toode, vaid tänu hüaluroonhappele ka sügavuti niisutav hooldus. Miks hüaluroonhape? See imeline koostisosa lukustab niiskuse sinu nahka, vähendades peenikesi jooni ja kortsukesi ning jättes jume värskeks ja pringiks. See ei ole lihtsalt jumestuskreem, see on sinu naha nooruse allikas.

 

2. Andreia Nutri Color küüsi tugevdav küünelakk on sinu küünte uus parim sõber, tagades lisaks küünte kaunile välimusele ka tugeva küüneplaadi. Mis küüsi tugevdab? Selle küünelaki saladus peitub biotiinis, keratiinis ja E-vitamiinis, mis kõik töötavad koos, et muuta sinu küüned vastupidavamaks.

 

3. Bio Balance Probiotics Neuropeptide Serum on tulevikku vaatav nahahooldus, mis kasutab probiootikume ja neuropeptiide. Mis on neuropeptiidid? Need on väikesed valgumolekulid, mis aitavad nahal toota rohkem kollageeni, muutes naha pringimaks ja vähendades vananemise märke. 

 

4. HH Simonsen ROD Curling Iron VS8 lokitangidega saavutad ilusad lainelised merineitsi stiilis lokid ning tagavad kauni soengu juukseid kahjustamata. Miks on need lokitangid ohutud? HH Simonseni elektrilised ilutarvikud on spetsialiseerunud Skandinaaviapärastele õhukestele juustele. Keraamilised plaadid ja täpne temperatuurikontroll kaitseb juukseid ülekuumenemise eest, tagades samas kaunid lokid.

 

5. HH Simonsen niisutav šampoon on rohkem kui lihtsalt šampoon: see on sügavuti niisutav hooldus tänu hüaluroonhappele ja aloe verale. Miks eriti niisutav? Need koostisosad toovad sinu juustesse elu, taastavad nende loomuliku sära ja pehmuse - lase oma juustel täies hiilguses särada.

 

6. K18 Biomimetic Hairscience pähejäetav molekulaarne mask on profijuuksurite poolt tunnustatud revolutsiooniline juuksehooldustoode, mis taastab juukseid seestpoolt väljapoole. Miks K18 on hinnatud? Tänu patenteeritud peptiidi tehnoloogiale parandab see juuste struktuuri molekulaarsel tasemel, muutes need tugevamaks ja elujõulisemaks.

 

7. Innovatis Sublime Luxury Fluid juukseõli-seerum on sünonüüm luksusele juuksehoolduses sisaldades keratiini, mis rikastab ja taaselustab sinu juukseid. Mida teeb keratiin? Tegemist on juustes, nahas ja küüntes leiduva proteiiniga, mis annab neile tugevuse ja struktuuri ning kaitseb vigastuste ja traumade eest. Puhas keratiin selles juukseõlis mitte ainult ei taasta juuste sära, vaid toetab nende tervist ka sügavuti. See on tõeline hellitus sinu juustele.

 

8. Vita Age Aurum isepruunistavad tilgad näole on sinu võimalus aastaringselt ja ohutult endale päevitunud jume saada. Miks isepruunistavad tilgad? Need annavad sulle loomuliku päevituse ilma päikese kahjulike mõjudeta, rikastades samal ajal sinu nahka vananemisvastaste koostisosadega. Need tilgad on sinu jaoks pudelisse pandud leebe suvine päike.

 

9. IvyBears juuksekasvu kiirendavad ja väljalangemist vähendavad kummikarud pakuvad lõbusat ja maitsvat viisi juuste tervise parandamiseks. Mitu kummikaru päevas süüa? Kaks kummikaru päevas on sinu saladus pikemate ja tervemate juuste tagamiseks. Sära, mis sünnib seestpoolt väljapoole!

 

10. Superdren tselluliiti vähendav ja vett väljutav jääefektiga krüogeel toob sinuni lahenduse, mis mitte ainult ei võitle tselluliidi vastu, vaid pakub ka leevendust vedelikupeetusele. Kuidas krüogeel tselluliidi vastu võitleb? Jahutav toime stimuleerib vereringet, aidates sul saavutada siledama ja toonuses naha.

 

Oleme läbinud avastusterohke teekonna läbi 2024. aasta ihaldusväärsemate ilutoodete maailma. See polnud lihtsalt tutvustus: see oli ka kutse avastada ja katsetada, leida uusi lemmikuid ja ehk isegi muuta oma ilurutiini.

Macta Beautyst leiad alati midagi, mis kõnetab just sind, olgu selleks siis innovaatiline nahahooldus või järgmise taseme juuksehooldus. Meie eesmärk on pakkuda sulle parimat, aidata sul end igapäevaselt erilise ja kaunina tunda. Tutvu meie tootevalikuga lähemalt meie e-poes või külasta meie esinduskauplusi Mustamäel Kadaka teel, Rotermanni kvartalis, Kristiine või Rocca al Mare kaubanduskeskustes.