Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

7 PARIMAT KUUMAKAITSET JUUSTELE!

7 PARIMAT KUUMAKAITSET JUUSTELE!

7 PARIMAT KUUMAKAITSET JUUSTELE!

Jaga
20.12.23

Alates sirgendajatest kuni lokitangide ja föönideni – kuumus on sageli meie ilurutiini lahutamatu osa. Ilma korraliku kaitseta võib see juustele põhjustada kuivust, katkemist ja isegi püsivaid kahjustusi.

Juuste soengusse seadmisel on oluline säilitada juuste tervis ja elujõud. Toome selles artiklis välja hoolikalt valitud tippkvaliteediga kuumakaitsevahendid, mis loovad juustele kaitsebarjääri, tagades, et juuksed jäävad tugevad, pehmed ja elujõulised.

 

KUUMAKAITSED ÕHUKESTELE JUUSTELE - õhukesed juuksed on õrnad ja tundlikumad kuumusele, seega on oluline valida kuumakaitse, mis on kerge koostisega ja kaitseb väga kõrgete temperatuuride eest. Nii vähendad kuivuse ja murdumise ohtu, säilitades juuste tervist.

 

Kerge koostisega Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner on sirgendamiseks mõeldud kuumakaitsesprei, mis aitab taltsutada ka kõige lokkisemaid juukseid. Sprei moodustab juustele nähtamatu barjääri, kaitstes juukseid kõrgete temperatuuride eest, kuni 230 °C. Lisaks oma tugevale kaitseefektile kaotab sprei juustest kahususe ning kaitseb juukseid niiskuse eest.

UUS HH Simonsen Dry Heat Protection spetsiaalne kiiresti kuivav koostis, ei jäta juustesse jääke ja pakub kuumakaitset kuni 210 °C. Toode tagab suurepärase soengu püsivuse, eemaldab juustest kahususe ning sobib kasutamiseks kõikidele juuksetüüpidele.

MOOD Heat Defender on vegan-toode, mis pakub kaitset juuste kuumtöötlemise kuni 220°C kuumuse vastu ning sobib igat tüüpi juustele. Sprei mitte ainult ei hõlbusta juuste kammimist, vaid sisaldab ka aminohapete ja pantenooli kompleksi, mis aitab säilitada juuste niiskustasakaalu ja annab neile kauni sära.

KUUMAKAITSE PAKSUDELE JUUSTELE

 

HH Simonsen Blowdry kuumakaitsekreem on loodud spetsiaalselt paksude juuste föönitamiseks. See kaitseb juukseid kuni 230°C kuumuse eest, säilitades nende siidiselt sileda ja pehme tekstuuri. Kombineeri kuumakaitsekreem HH Simonseni Creative Glue juuksegeeliga, segades tooted kokku ja kanna need märgadesse juustesse, et luua trendikas ‘wet look’ või saavutada tugevam soengu püsivus.

 

JUUKSEID TOITVAD KUUMAKAITSED - soovides kuumakaitset, mis mitte ainult ei kaitse, vaid ka toidab ja niisutab teie juukseid, siis esitleme järgmisi valikuid:

 

CHI 44 Iron Guard kuumakaitsesprei on rikastatud A- ja E-vitamiinidega ning jojoba õliga, mis sügavalt niisutavad ja toidavad juukseid. Toode on sobilik kõikidele juuksetüüpidele, kuid eriti kasulik kuivade juuste puhul, kuna CHI sprei aitab ennetada juuste murdumist. Lisaks sisalduvad spreis siidimolekulid, mis hoiavad juuste niiskustasakaalu ning muudavad juuksed tugevamaks ja läikivamaks.

Kerge suvise lõhnaga HH Simonseni kuumakaitsesprei loob juustele kaitsekihi nii kuumuse kui ka UV-kiirguse vastu. Sprei sisaldab argaanianõli, mis eemaldab juustest kahu ja toidab neid seestpoolt. Tulemuseks on juuksed, mis on kuumuse eest kaitstud, meeldivalt pehmed ja säravad.

 

Paul Rivera Hero Heat kuumakaitsesprei kaitseb juukseid kuumtöötluse eest, vähendades kahu. Sprei sisaldab bambuseekstrakti ja mett, mis niisutavad ja kaitsevad juukseid, muutes need terveteks ja läikivateks. Ideaalne kuumakaitse kahuste juuste jaoks.