Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

5 juuksehooldustarvikut- ja toodet, mida sa oma ellu vajad!

5 juuksehooldustarvikut- ja toodet, mida sa oma ellu vajad!

5 juuksehooldustarvikut- ja toodet, mida sa oma ellu vajad!

Jaga
01.08.23

Eesti ilumaailma on sisenenud uus ja innovaatiline Taani juurtega bränd HH Simonsen. Lühikese aja jooksul, mil bränd on olnud Eesti naistele saadaval, on saatnud tooteid äärmiselt soe vastuvõtt. Kuumtarvikud, juuksehooldustooted, viimistlusvahendid ja palju-palju muud, mida ühe kirgliku soengumeistri või kodukasutaja hing võiks ihata.

 

Mis teeb HH Simonseni eriliseks, on juuksurite poolt välja töötatud tootevalik ja jätkusuutlikkus igal võimalikul sammul. Teeme väikse ülevaate viiest juuksehoolduspärlist, mis tulevad su ilurutiini ja jäävad sinna veel pikaks ajaks.

 

Meresügavustest ammutatud niisutus

Niisutust vajab aeg-ajalt iga juuksetüüp - kuivema või rasusema peanahaga, lokkis või sirge, pikk või lühike. Kui sa tunned, et juuksed on kuiva ja elutu moega, tuleb võtta appi mõni sügavuti niisutav šampoon ja palsam, ning juustele elu taas sisse puhuda. HH Simonsen Moisture toodete aktiivsed koostisosad vetikatest ja teistest meretaimedest niisutavad juukseid ning peanahka, tugevdades neid ja tagades elastsuse, siidisuse ning kammitavuse. Terveid juukseid on teatavasti oluliselt lihtsam ka stiliseerida.

 

Seda kõike jätkusuutlikul viisil - tooted sisaldavad 15-20% vähem vett kui konkureerivad kaubamärgid, mis tähendab, et 250 ml HH Simonseni pudelist saab sama palju kasutuskordi, kui muidu 350 ml pudelist. See säästab nii vett kui ka toodete pakkimiseks kuluvat plastikut ja paberit. Nõnda hoolitsed juuste eest, aidates samas vähendada ka oma keskkonna jalajälge.

 

Blondide kiharate imevahend - hüvasti, kollane!

Kollase või oranži alatooniga juuksed - iga heledapäise naise õudusunenägu. Õnneks võib selle mure ühe lihtsa vahendi abil unustada. HH Simonsen Anti-Yellow šampoon eemaldab kollakad toonid ja kaitseb värvitud blonde või halle juukseid. Tänu hõbešampoonile püsib värv oluliselt kauem erksana ja juuksed säilitavad oma sära. Teadagi kipub see heledate juuste puhul olema suur murekoht, sest salongvärsket tulemust pole sugugi kerge säilitada.

 

Tegu ei ole aga lihtsalt järgmise lilla šampooniga. Lisaks sellele, et šampoon tagab kauni lõpptulemuse, sisaldab see ka hüdrolüüsitud keratiini - olulist alustala juuste terve ja tugevana hoidmisel. Tegu on kiulise valguga, mis sõna otseses mõttes moodustab meie iga juuksekarva. Kuumtöödeldes või kahjustades muul moel juukseid, vajavad nad kõikvõimalikku abi, et tugevdada oma loomulikku struktuuri. Palju abi on keratiinist ka õhukestel juustel, sest keratiin liidab juuksekiude ja annab tänu sellele kohevust, kirjutab Byrdie. Lisaks turgutab juukseid ka E-vitamiin, mis aitab tagada läike. Hoides šampooni 1-3 minutit enne loputamist peas, on toode veelgi efektiivsem ja juuksed märksa külmemat tooni.

 

Multifunktsionaalsed tooted on juuksehoolduse tulevik

Ärkad hommikul, juuksed on kahused ja elutud ning kamm ei käi läbi. Tuttav tunne? HH Simonsen Miracle Spray juuksespreist on saanud üks brändi hitt-tooteid ja seda põhjusega. Sprei muudab juuksed siidiselt pehmeks ja siledaks, lisades loomulikku läiget, mida me kõik ihkame. Juuksed püsivad elujõulised ja niisutatud ning samuti on kaitstud keskkonnast tingitud kahjustuste ja UV-kiirguse eest.

 

Ka kasutamine on lihtsamast lihtsam tänu oma multifunktsionaalsusele. Kandes spreid niisketesse juustesse, aitab see parandada kammitavust ning harutada lahti tüütuid pusasid. Kui juuksed on parasjagu kuivad, aitab toode eemaldada kahu ja defineerida lokke või loomulikku juuksetekstuuri. Üks sprei, aga rohkelt võimalusi!

 

Pilkupüüdva soengu saladus pole enam saladus

Defineeritud ja tugevad lokid ei pruugi olla igaühe tassike teed - vahel sooviks lihtsalt midagi loomulikumat ja igapäevasemat. HH Simonsen ROD VS5 näol on tegu ühe ütlemata unikaalse ja innovatiivse lokitangiga, aidates saavutada loomulikud lained, mis on pilkupüüdvad nii igapäevaselt lihtsalt tööle rutates kui ka pidulikel sündmustel. Muuseas, just nõnda on saavutatavad ka ihaldatud suvised rannalokid, tuntud ka kui beachy waves.

Kõnealused tangid aitavad säästa ka oluliselt soengu tegemisele kuluvat aega. Juuksed tuleb vaid asetada mõneks sekundiks lokiplaatide vahele ja voila, pehmed ning lopsakad lokid on valmis maailma vallutama. Tänu keraamilisele teflonkattele on garanteeritud ka see, et lokid ei kleepu tangide külge. Loetelu erinevatest omadustest on peaaegu et lõputu - ergonoomiline käepide, kuumakaitsekindad, kuumakaitsega ümbris hoiustamiseks ja 3 meetrit pikk kummikaabel, et lokkide tegemine oleks mugav. HH Simonseni kuumtarvikud kasutavad minimaalselt energiat, olles sõbralikud nii keskkonna kui ka koduse elektriarve vastu.

Lai valik HH Simonseni tooteid on saadaval vaid Macta Beauty ilukaubamajas!