5 juuksevitamiini, mis hoiavad kiharad säravate ja tervetena ka sügishooajal

juuksevitamiinid

5 juuksevitamiini, mis hoiavad kiharad säravate ja tervetena ka sügishooajal

Jaga
17.10.23

Sügishooaeg on kätte jõudnud - peagi tuleb päikest täis päevadega hüvasti jätta ja kapist soojad kampsunid välja otsida. Aastaaegade vaheldumisel on kasulik teha muudatusi oma juuksehooldus rutiinis, et temperatuuri langus neid hapraks ja tuhmiks ei muudaks. Lisaks õigetele šampoonidele, palsamitele ja maskidele, tagavad hea tulemuse erinevad juuksevitamiinid. Eriti kasulikud on need juhul, kui eesmärgiks on juuksekasvu kiirendada ja vähendada väljalangemist.

 

Hea juuksehooldus saab alguse eelkõige seespoolt. Vitamiinid on hädavajalikud, tagamaks terved ja pikad kiharad. Juuksekasvu aitavad kiirendada näiteks A-, B-, D- ja E-vitamiinid, tsink, biotiin ning raud. Kuna seda kõike võib olla üksjagu keeruline toidukordade kaudu kätte saada, tulevad siinkohal appi toidulisandid. Tulemuste nägemiseks peaks vitamiinikuur kestma vähemalt kolm kuni viis kuud.

 

Järgnevad juuksevitamiinid, aga ka šampoonid ja palsamid, hoiavad juuksed ilusana ka heitlike sügisilmadega:

 

IvyBears’i juuksekasvu kiirendavad ja väljalangemist vähendavad kummikarud sobivad imehästi nõrkadele, kahjustatud ja tuhmidele juustele. Maitsvad karukesed sisaldavad biotiini ja C-vitamiini, mis panevad juuksed kasvama ja särama. Foolhape aga vähendab juuste väljalangemist ja reguleerib peanaha rasueritust. Lisaks on vitamiinid taimsed ning gluteeni- ja sojavabad.

 

Vita-Age Krinofort’i vitamiinid toidavad ja tugevdavad juukseid hoides ära hooajalist või stressist põhjustatud juuste väljalangemist. Toidulisand sisaldab vitamiine B6, B2 ja B12, biotiini, mineraale ning bambuse fütoekstrakti. Tulemuseks on tervemad, säravamad ja elujõulisemad juuksed.

 

 

 

Bears with Benefits’i juuksekasvu vitamiinid äratavad ellu ka kõige tõrksamad ja elujõuetumad juuksed. Marjamaitselised kummikommid sisaldavad 11 erinevat vitamiini ja mineraalainet, mis panevad kiharad kasvama ning ennetavad juuste katkemist.  Juuksekasvu kiirenemist peaks märgata olema juba esimeste nädalate jooksul. Lisaks juustele, tugevdab vitamiinikompleks ka küüsi ja muudab naha säravamaks.

 

HECH Hair and Nails Complex’i kapslid on mõeldud küünte ja juuste tugevdamiseks ning naha elastsuse suurendamiseks. Mineraalid tsink, vask ja seleen värskendavad nahatooni, normaliseerivad juuste pigmentatsiooni ning kiirendavad küünte kasvu. Tulemuseks on pikemad juuksed, säravam nahk ja tugevamad küüned.

 

Placent Activ Milano šampoon on rikas aminohapete poolest. Koostises olev platsenta ekstrakt parandab peanaha niiskustasakaalu ja elastsust. Siidiproteiinid muudavad kiharad pehmeks ning annavad neile terve välimuse. Siidiselt pehme tulemuse saavutamiseks soovitatakse kasutada pärast peapesu sama sarja palsamit.