5 nippi turses ja tumedate silmaaluste kortsude vähendamiseks!

5 nippi turses ja tumedate silmaaluste kortsude vähendamiseks!

Jaga
30.03.22

Öeldakse, et silmad on hinge peegel ja ilusatel silmadel on võime vallutada ka kõige külmemaid südameid. Kuidas aga hooldada oma silmi ümbritsevat nahka, et sära, nooruslikkus ja niiskus sealt ei kaoks? Dermatoloogiliselt ja kliiniliselt testitud ning karmide kemikaalide vaba BioMD tootesari pakub lahendusi.

Sageli on suureks murekohaks silmaaluse tursed, mis tekivad, kui keha hoiab kinni vedelikku. Naha ebaefektiivne jääkainete väljutamine ja  nõrgenenud pindmine vereringe silmaümbruses on, aga  enamjaolt seotud inimese valikutega – liigne väsimus, ebatervislik toidulaud, aga ka väga tugevate ja rasvaste nahahooldustoodete kasutamine silmapiirkonnas. Tursete vastu aitab BioMD silmaaluste tursete vastane kreem ja BioMD seerum silmaaluste tursete vastu. Silmakreem on eluliselt tähtis naha sära jaoks samal ajal kui seerum parandab nahka sügavamal raku tasemel, hoides nii ära lisaks tursetele näiteks ka pigmentatsiooni, mis omakorda võib põhjustada tumedaid silmaaluseid.  

Tumedad silmaalused on samuti levinud probleemkoht. Muu näonahaga võrreldes on silmadealune nahk palju õrnem ja muutub aastatega veelgi õhemaks. Nii hakkavad kumama nahaalused tumedad veresooned, mis on tumedate silmaaluste peamisteks põhjustajateks. Ka pikalt televiisori vaatamine, monitori taga töötamine või silmade hõõrumine võib suurendada silmade ümbruseid veresooni ning seetõttu põhjustada tumedaid silmaaluseid. Silmaaluse nahatooni ühtlustamiseks soovitame kasutada BioMD kreemi tumedate silmaaluste vastu ja ka  tumedate silmaaluste vastast seerumit

Silmi pilgutades ja liigutades ilmuvad silmaümbrusele nahale üsna kiiresti ka kortsud, mis tekivad silmade ümber asuva sõõrlihase ülepingest. Ehk, mida rohkem silmi pilgutada, erinevaid grimasse teha ning päikese käes kissitada, seda suurem on koormus silma sõõrlihasele. Meeles tuleks ka pidada, et silmaümbruse naha kreemitamisel ja meikimisel ei tohi seda kunagi hõõruda, vaid õrnalt tupsutada. Kortsude vastu aitavad ideaalselt BioMD kortsudevastane silmakreem, silmamask ja silmaümbrusseerum, mis aitavad nahka niisutada ja seeläbi muuta seda elastsemaks ja vähendada kortsude teket.

Levinud probleem on ka ülitundlik silmaümbruse nahk. Ülitundlikkuse korral peab vältima temperatuurikõikumisi, silmade liigset hõõrumist ja pesemist tugevate pindaktiivseid aineid sisaldavate toodetega. Naha hoolduseks tuleb kasutada hüpoallergeenseid tooteid, mis nahka rahustavad, niisutavaid ja jahutavad. BioMD tootevalikust aitavad silmaümbruse ülitundlikkuse korral  hüpoallergeenne silmakreem ja mask. Silmamask aitab nahka turgutada sügavamale naha sisse imenduvate aktiivainetega ning tulemus on võrreldes seerumite ja kreemidega koheselt märgatav. Peale silmamaski kasutamist tuleb kindlasti kasutada silmakreemi, mis aitab lukustada niiskuse ja toitvad koostisained nahka.  

Silmi ümbritseva naha eest hoolitsemisel tasub meeles pidada lihtsat tõde - väsinud nahk ei halasta, vaid annab endast kiiresti märku.