Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
99€ ostust kingituseks Mood Hair Bodyguard Frizz Controller 150ml väärtuses 12.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

5 parimat kollageeniga näokreemi, mis on võitnud naiste südamed

5 parimat kollageeniga näokreemi, mis on võitnud naiste südamed

5 parimat kollageeniga näokreemi, mis on võitnud naiste südamed

Jaga
18.04.23

Näonaha nooruslik sära ja pehmus on miskit, mida me ihkame ilusate ilmade saabudes aina enam. Ees ootavad meeleolukad üritused ja koosviibimised sõpradega, mil soovime end tunda enesekindlalt ning värskes õhus viibides soovime lasta aeg-ajalt nahal hingata ja päikesekiirtel paitada. Selle kõige eelduseks on kvaliteetne näokreem, mis ühtlustab ja parandab naha seisukorda.

Kollageen on looduslik valk, mida leidub meie keha sidekudedes ja mis aitab hoida naha tugeva ja elastsena. Aja möödudes kaotab nahk kollageeni, mistõttu võib tekkida kortsude ja naha lõtvumise probleem. Turgutades aga nahka vajalike ainetega, on võimalik neid protsesse aeglustada.

Kreemide valik on turul lai ja tihti on valiku tegemine keerulisest keerulisem. Oleme selle protsessi sinu jaoks lihtsamaks teinud ja kogunud kokku viis naiste poolt kiidetud näokreemi, mis võiksid leida koha ka sinu näohooldusrutiinis.

1.    Bottega di Lungavita Vita Age Prestige sarja kortsudevastane musta pärliga kreem on rikastatud musta pärli ja kollageeniga ning sobib eriti hästi küpsele nahale. Kreem niisutab, silub ja taastab naha elastsust ning muudab selle säravaks ja nooruslikuks. Kreemi regulaarne kasutamine aitab ennetada vananemisilminguid ning parandada naha tekstuuri.

2.   Bio Balance Super Plump siluv näokreem kollageeni ja hüaluroonhappega on kiiresti imenduv ja sametiselt siidine näokreem, mis on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks kõikidele nahatüüpidele, eriti kuivale ja esimeste vananemisilmingutega nahale. Näokreem sisaldab 3% hüdrolüüsitud kollageeni, mis aitab tugevdada nahka, muuta seda elastsemaks ning aeglustada naha vananemisprotsessi.

3.    Norel Dr Wilsz Atelocollagen kollageeniga näokreem on spetsiaalselt loodud tundlikule ja õrnale nahale. Kreem sisaldab atelokollageeni, mis on väiksema molekulmassiga kollageen, mis võimaldab nahal seda paremini omastada. Kreem niisutab, toidab ja taastab naha elastsust, samal ajal kaitstes nahka väliste mõjude eest.

4.   It's Skin kollageeniga nahka pinguldav näokreem sobib kõigile nahatüüpidele ja aitab taastada naha elastsust ning parandada selle tekstuuri. Kreem sisaldab kollageeni, hüaluroonhapet ja vitamiine, mis toidavad ja niisutavad nahka ning annavad sellele noorusliku sära.

5.   Mizon Collagen Power Lifting pinguldav näokreem kollageeniga on eriti sobiv küpsele nahale, kuna sisaldab hüdrolüüsitud kollageeni, mis aitab taastada naha elastsust ja vähendada kortsude teket. Kreem sisaldab ka adenosiini, mis stimuleerib kollageeni tootmist ning aitab vähendada vananemist.

Näonahk on meil vaid üks ja oleks patt selle hooldamisel kasutada tooteid, mis selle nooruslikkust säilitada ei aita. Macta Beauty valikust leiab mitmeid näokreeme erinevatele nahatüüpidele ja eelistustele. Samuti ka erinevates kogustes ja hinnaklassis, juhuks kui on alles käsil kreemiotsingud ja on soov erinevaid tooteid testida.

Kuna näonahk on inimestel erinev, tasub teha eeltööd - teha selgeks, millist tüüpi näonahk on ja millist lõpptulemust me kreemilt ootame. Nõnda on võimalik lai valik kitsamaks tõmmata ja leida omale sobiv. Macta Beauty kauplustes oskavad nõu anda ka teenindajad, kes valikut läbi ja lõhki tunnevad ning kes aitavad uue lemmiku lihtsa vaevaga välja selgitada.