Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

5 PARIMAT PUNAST HUULEPULKA PÜHADE HOOAJAKS

Parim punane huulepulk

5 PARIMAT PUNAST HUULEPULKA PÜHADE HOOAJAKS

Jaga
14.11.23

Pühade hooaeg on tähistamiseks, säraks ja glamuuriks! Mis oleks parem viis oma välimusele pidulikkust lisada kui vapustav punane huulepulk?  
 
Punased huuled on sajandeid olnud elegantsi ja enesekindluse sümbol ning see on jätkuvalt parim valik erilistel puhkudel. Olenemata sellest, kas lähed pidulikule üritusele, perekondlikule koosviibimisele või romantilisele õhtusöögile, täiuslik punane huulepulk tõstab sinu välimuse täiesti uuele tasemele. Selles artiklis toome välja pühade hooaja viis ajatut punast huulepulka ja huulekombinatsiooni. 

 

 

Erakordne Wunder2 matt huulepulk toon ‘Gimme Red' püsib luksusliku, hooldava ja muutumatult efektsena kogu päeva! Huulepulga koostisesse on lisatud hüaluroonhape, mis teeb huulevärvi vastupandamatult pehmeks ja hoiab huuled niisutatuna. Õrn tekstuur ei valgu peenetesse huulejoontesse - huulepulk, millele võid pühade hooajal kindel olla! Pilkupüüdva huulejoone saavutamiseks kombineeri huulepulk Wunder2 huulelaineriga

 

NYX satiini huulepulkade valikus on mitmeid muljetavaldavaid punaseid toone. Tugeva pigmendiga satiinist huulepulk jätab huultele intensiivse, rikkaliku värvi ja tagab kuni neli tundi niisutust tänu mango- ja sheavõile. 

 

Jvone Milano niisutav huulepulk toon ‘Red Orange’ on loodud huulte niisutamiseks, jättes need pehmeks ja täidlaseks. Hüaluroonhappega rikastatud kerge ja kreemjas koostis hoiab huuled ühtlasena juba esimesest pealekandmisest peale.  


Kui soovid silmapaistvat täidlust, siis kombineeri huulepulk Jvone Milano filler dream huuleläikega toon 'transparent'. Selle kerge ja mittekleepuv tekstuur jätab huuled siidiseks ning lisab kauni täidluse ja sära. 

 

Jane Iredale huulekomplektiga saavutad vastupandamatud punased huuled. Alusta kauapüsiva huulepliiatsiga, seejärel kasuta kreemjat matti huulepulka ja lõpuks kanna peale ka luksuslik huuleläige.  

Tee endale kingitus ja naudi klassikalist punast huult või kingi see komplekt hoopis kallile naisele sinu elus! 

 

L'oreal Paris Color Riche huulepulk, toon 125 Maison Marais' aitab sul end väljendada glamuursete punaste toonidega. Huulepulk rikastab huuli Omega-3 rasvhapete ja E-vitamiinidega. Huulevärvil on pehme kreemjas ning mittemääriv tekstuur, mis toob esile värvitoonide ilmekuse.