Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

6-ASTMELINE ILURUTIIN: sügistalvise näohoolduse pärlid

6-ASTMELINE ILURUTIIN: sügistalvise näohoolduse pärlid

6-ASTMELINE ILURUTIIN: sügistalvise näohoolduse pärlid

Jaga
09.09.23

Maa kattub vaikselt lehtedega ja temperatuurid on jahedamad - selle tunnistajaks on ka näonahk. Sügise saabudes tasub üle vaadata oma nahahoolduse rutiin, aidates sellel muutuvate oludega kohaneda. Tutvustame sulle 6-astmelist nahahooldusrutiini, mis tagab tagab särava ja noorusliku naha ka ajal, mil päikesekiired nahka ei paita.

 

Kui SPF 50 läheb kappi peitu, avaneb võimalus naha taaselustamiseks. Rohkem tubastes tingimustes veedetud aega tähendab ühtlasi ka seda, et saame lõpuks nahahooldusele suuremat tähelepanu pöörata.

 

Bio Balance’i tooted on leidnud asendamatu koha tuhandete naiste vannitoas, sest tooted on looduslikud, kliiniliselt heaks kiidetud ja taskukohase hinnaga. Nahahooldus on enamat, kui pelgalt näopesuvahend ja niisutav kreem. Saavutamaks särav ja nooruslik jume, mille tunnistajaks pole ainult sina, vaid ka inimesed sinu ümber, tasub lisada ilurutiini mõned lihtsad sammud. Vaatame järgi!

 

1. Bio Balance Dermasoothe näopesugeel aitab värskendada näonahka nii hommikul kui ka õhtul, tagades niisutatuse ilma kiskuvat tunnet tekitamata ja valmistades ette nahka järgmisteks toodeteks. Neile, kelle nahk on tundlikum ja vajab aeg-ajalt ekstra hoolt, on tegu ideaalse lahendusega. Hüvasti mustus ja meik, tere mõnusalt puhas nahk!

 

2. Toonik on oluline toode rutiinis, mida kiputakse aga liiga tihti ära unustama. Bio Balance Super Toner Glow Skin toonik C-vitamiiniga sobib kasutamiseks õhtul, kuid hommikul näonahka hooldades on aga toonik veelgi olulisemal kohal, sest C-vitamiin on kirgatava toimega. Kui toonikute puhul on muidu peavaluks kleepuv nahk, siis selle tootega seda probleemi ei teki. Lisaks aitab toonik ära unustada pigmendilaigud ja peenemad kortsukesed.
Uuenduslikud tooted Eesti iluturul on Bio Balance’i probiootilised seerumid ja kreemid, mis sobivad hästi hooldamaks vananemisilmingutega näonahka.

 

3. Näoseerumid on nahal mõnusalt kerged, tänu millele sobivad ideaalselt kasutamiseks päevasel ajal, ilma nahka rasuseks muutmata. Sile ja pinguldatud nahk on miskit, mille poole püüdlevad paljud. Bio Balance Probiotics kortse siluv ja pinguldav näoseerum seda endas peidabki. Öeldakse, et miimika kortukesed näos on märk rõõmsast inimesest – emotsioonid tõesti kipuvad neid tekitama. Elu vajab elamist ja selleks on seerum, mis taaselustab nahka.

 

4. Sügavamate kortsukeste korral on abi Bio Balance miimika-, silma- ja huulekortse täitvast seerumist. Tänu peenikesele aplikaatorile on võimalik seerumit kanda täpselt sinna, kus nahk seda enim vajab. Toote abil saavutatavad tulemused pole aga ajutised. Seerumil on ka pikaajalisem mõju tänu hüaluroonhappesegule, vähendades aja jooksul tekkivate kortsude teket ning võimaldades tulevastel joonekestel olla vähem märgatavad.

 

5. Ära ei saa unustada ka silmi, mille ümbruses on nahk õrn ja kuhu on joonekesed kerged tekkima. Eemaldades silmalaugudelt meiki või värvides ripsmeid, venitame me sealset nahka. Pinguldatud silmaalused tagab Bio Balance Probiotics kortse siluv silmakreem. Silmad muudavad meie kogu näo üldmuljet, mistõttu on silmakreemil sama oluline roll kui teistel toodetel, kui mitte isegi olulisem. Sügisele vastu särava ja noorusliku pilguga!

 

6. Viimane, kuid sugugi mitte vähemtähtis, on öine näoseerum. Magades on on nahal võimalus puhata ja just seetõttu on tegu tähtsa ajaga, mil tuleks kasutada võimalust selle seisukorda parandada. Bio Balance Probiotics vananemisvastane ööseerum pinguldab nahka ja ühtlustab jumet samal ajal, kui sina naudid iluund. Ei ole lihtsamat viisi tagamaks nahk, mis hommikul peeglisse vaadates nooruslik ja särav välja näeb.


Näohooldusrutiin on põhjusega rutiin – sellest tasub kinni pidada, sest just nõnda on soovitud tulemused kergemini saavutatavad. Leia iga õhtu ja hommik selleks kõigeks aega, sest näonahk on meil vaid üks ja sellesse tasub panustada!