Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

ILUMAASTIKU UUSTULIJA - Šveitsi nahahoolduspärl Swiss Image!

ILUMAASTIKU UUSTULIJA - Šveitsi nahahoolduspärl Swiss Image!

ILUMAASTIKU UUSTULIJA - Šveitsi nahahoolduspärl Swiss Image!

Jaga
27.09.23

Nahahooldustoodete maailm on kirju ja valiku tegemine sugugi mitte alati lihtne. Naha seisukorra ja tüübi selgeks tegemine on abiks, sest tooted, mis sobivad ühele, ei pruugi sobida teisele. Šveitsi päritolu Swiss Image nahahooldus pakub kvaliteetseid lahendusi erinevatele nahatüüpidele.  

 

Mis eristab Swiss Image tooteid teistest?

 

Kõigist Swiss Image toodetest leiab bioaktiivsete omadustega Alpi liustikuvett, mis on tuntud rikkaliku mineraalide sisalduse poolest. Liustikuvesi teeb koostisosade nahka imendumise lihtsaks, hoides seda niisutatuna ööpäevaringselt. Mis samuti oluline - Swiss Image tooted ei sisalda parabeene, SLS/SLES-e ja ftalaate. Tegu on kemikaalidega, mis pikas perspektiivis nahale head ei tee.

 

Swiss Image valikus on osutunud eriti menukaks kaks tooteseeriat – Essential ja Anti-Age 36+. Nimi räägib mõneti ka enda eest, Essential tooted igapäevaseks kasutamiseks kombineeritud ja rasusele nahale ning Anti-Age sari nahale, mis vajab aastate möödudes pisut turgutust. Valides kõik vajalikud hommiku- ja õhturutiini tooted ühest tooteseeriast, tagavad need koostöös kauni näolapi, mis ei jää kellelgi märkamata.

 

Igapäevane nahahooldus, hoolitsemaks rasu eest

 

Pikale päevale paneb väärika punkti rasu, mustust ja meiki eemaldav mitsellaarvesi – kahefaasiline vesi kauakestva ja veekindla meigi eemaldamiseks ning rahustav igapäevaseks kasutamiseks tundlikuma naha korral. Silmameigi eemaldamiseks leiab Swiss Image toodete seast ka spetsiaalse silmameigieemaldaja. Valikuid igale eelistusele!

 

Teatavasti pelgalt meigi eemaldamine nahka ei rõõmusta ja sellele võiks järgneda ka põhjalik puhastus. Swiss Image poore pinguldav ja matistav näopesuvaht sisaldab looduslikku salitsüülhapet ja Alpi liustikuvett, tänu millele on nahk puhas ja klaar. Kui leiad end siiski haaramast pigem geeli, kui vahu järgi, võiks su uueks lemmikuks osutuda ehk hoopis multifunktsionaalse õrn näopuhastusgeel, mis sobib hästi rasusele ja kombineeritud nahale. Tootel on mõnus lõhn ja kergelt nahka kooriv toime, samuti saab seda kasutada ka maskina.

 

Koorimise näol on üldjuhul tegu protseduuriga, mida nahaga igapäevaselt teha ei soovitata. Küll aga leiab Swiss Image valikust õrna koorija, mis on loodud just selleks. Koorija eemaldab kergusega mustpead, komedoonid ja surnud naharakud nahka ärritamata või kahjustamata. 

 

Viimse lihvi annavad nahale rahustav näotoonik ja sügavuti niisutav näokreem. 1-2 korda nädalas on soovitatav kasutada ka sügavuti niisutavat näomaski, mis tagab kohese niisutuse ja parandab tänu sellele ka naha loomulikku jumet.

 

Noorusliku naha saladus – mitte enam nii suur saladus!

 

Elastsus annab nahale kaunilt noorusliku ilme. Swiss Image 36+ näopesukreem on oma omaduste poolest õrn, kuid eemaldab siiski tõhusalt meigi ja mustuse. Igapäevasel kasutamisel aitab näopesuvahend anda nahale pehme, sileda ja noorema mulje. Siidine konsistents muudab nahahooldusrutiini mõnusalt lõõgastavaks – elamus omaette!

 

Naha aitab niisutuseks ette valmistada ka kilemask, mis soodustab kollageeni tootmist, vähendades nõnda kortsukeste ja peente joonte teket. Toode ühendab endas botaanilise kompeleksi ja lumevetikad, mis annavad nahale noorusliku ilme. Rikkalikult pehmendavad ained nagu magusa mandliõli, sheavõi ja kreemis sisalduv kakaovõi niisutavad ja hooldavad nahka sügavuti, muutes selle värskemaks, nooremaks ja pehmemaks.

 

Unistades elastsest nahast, ei saa üle ega ümber ka põhjalikust niisutamisest. Kreemile võiks alati eelneda seerum, mis on nahal kerge ja imendub kergusega. Swiss Image vananemisvastane seerum, päevakreem ja silmakreem on kuldne kolmik, mis võiks iga iluteadliku naise vannitoariiulil leiduda. Toodetest leiab lumevetikat, mis on kohastunud ellu jääma ekstreemsetes tingimustes. Just nõnda on koostisosal võime tugevdada naha barjääri ja vähendada vananemise märke.

 

Kõike need kvaliteetsed Swiss Image tooted on saadaval vaid Macta Beautys!