Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

TOP 5 must-have kevadist ilutoodet

TOP 5 must-have kevadist ilutoodet

TOP 5 must-have kevadist ilutoodet

Jaga
11.05.23

Õhus on tunda kevadisi lõhnasid, päevad on pikemad ning nii mõnigi kevadekuulutaja on kas üle laia taevalaotuse aasale lennanud, linnatänaval mootorit vuristanud või murumätta alt oma kaunid õied välja pistnud. Kevad, oled see tõesti sina? Saabunud hanede, rollerite ja lumikellukeste taustal on paras aeg üle vaadata ka selle kevade hitt-tooted. Ikka selleks, et parimal võimalikul viisil  grillpidudeks, rannahooajaks, aga miks mitte ka pikemas puhkuseks ennast ette valmistada.

Ettevalmistust tuleks alustada D-vitamiini kuurist. Ikka selleks, et kui täitsa ära hoida kevadväsimust ei õnnestu, siis vähemalt õnnestuks leevendada sümptomeid. Lisaks väsimuse tõrjumisele annab vajalik kogus D-vitamiini värske ilme, sära ja tugevuse ka valgust vähe näinud juustele ja nahale. Profülaktilise kuuri läbimiseks on apteekrid on soovitanud tarbida preparaate, kus  20–30 μg (800–1200 IU) D-vitamiini. Nii näiteks on farmatseutidega koostöös valminud Bears with Benefitsi suhkruvaba D3 vitamiin (25 µg). Bears witth Benefitsi D-vitamiini on lihtne ja lustlik tarbida – kujult meenutab preparaat kummikommide karukesi, on mõnusalt magusad ja kõiksuguste kemikaalide vabad.

Ühest küljest on päikesevalgus väga vajalik ja ainult rõõm, et kevade saabumisega seda kollast kera aina rohkem pilvede vahelt paistmas on. Teisalt kaasneb päikesevalgusega UV-kiirgus, mis liigses koguses nahale karuteene teeb. Ka kevadpäike võib põhjustada nahale põletusi. Seepärast on õige aeg kasutama hakata päikesekaitsekreemi. Parim SPF näole on Bio Balance Even Tone Aqua Fusion. Parimaks teeb Bio Balance’i toote see, et päikesekaitsekreem tagab täisspektri 360° kaitse. Lisaks ühtlustavad tootes olevad antioksüdandid ja aktiivained nahatooni ja pleegitavad tumedaid laike. Paljude teiste päikesekreemidega võrreldes on Bio Balance Even Tone Aqua Fusion kerge ja nähtamatu tekstuuriga, parfüümivaba ja sobib ideaalselt kasutamiseks ka meigi all.

Lisaks nahale kuivatab liigne ja ere päikesekiirgus ka juukseid, muutes neid hapramaks. Haprad juuksed aga murduvad ja langevad kergemini välja. Samas, just kevadel tahaks oma hästi hoitud kiharad paksude mütside ja kapuutside alt valla päästa. Siinkohal võiks juuksehooldustooteid valides meelde jääda fütoekstrakt, mis suurendab juustekasvu kiirenemise faasi, vähendades seejuures juuste vananemist ja väljalangemist. Tugevad ja uue ning kiirema kasvurütmiga juuksed on tihedamad, elastsemad ja ka päikesekiirgusele vastupidavamad. Fütoekstrakti leiab Vita-Age Krinofort juustekasvu kiirendavast ja väljalangemist vähendavast seerumist. Vita-Age toode on dermatoloogiliselt testitud ja kliiniliselt katsetatud - tulemused tõestavad, et toote tarbimine vähendab juuste väljalangemist kuni 80%.

Saabuv kevad on juba toonud rõõmustavaks tegevaid plusskraade ning nii mõnigi on ehk pilgu peale visanud oma õhematele pluusidele, lühematele pükstele ja kaunitele kleitidele. Et enesekindlus oleks vankumatu ka lühemaid riideid kandes, on praegu õige aeg üle vaadata oma naha olukord. SuperDren on kokku pannud efektiivse komplekti, millega on ideaalne tuld anda tselluliidile, mis võib-olla talveunes olles naha alla on pugenud. Kehasse kogunenud üleliigsest veest, mürk- ning jääkainetest aitab ilma organismi liigselt koormamata vabaneda SuperDren Depura BlueBerry. Nahka toidab ja selle toonust tõstab ning parandab SuperDren Active Oil tselluliiti vähendav õli. Ning muidugi kuulub komplekti ka suur tselluliiti vähendav kupp, millega saab  tõhusalt masseerida kogu keha. Kupu töövõti peitub selles, et nahka masseerides paraneb vereringe, kiireneb ainevahetus ning nahk muutub trimmimaks.

Ja ilmselt januneb talvel kahvatunud valge nahk ilusa jume järele. Selle kevade üks häid uudiseid tuleb siit – ilus jume on võimalik saavutada ka ilma päevitamata! Nimelt annab salongist inspireeritud koostisega Loving Tan Deluxe isepruunistav vaht nahale kohaselt kauni jume, mis muutub aja möödudes ainult ilusamaks. Loving Tani isepruunistava vahu peale kandmine on lihtne ning tulemuseks on triipudeta ühtlane päevitus. See on kiiresti kuivav, ei määri riideid ning lisaks on ka meeldiva lõhnaga. Tegemist on ka esikaantelt tuttava Brigitte Susanne Hundi lemmikuga, ning tema jume vaadates võib öelda küll, et Loving Tan teeb seda, mida lubab!