Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

BLACK FRIDAY 2023 | MUST REEDE - Parimad Pakkumised

must-reede

BLACK FRIDAY 2023 | MUST REEDE - Parimad Pakkumised

Jaga
10.10.23

MUST REEDE (Black Friday, samuti tuntud kui Must müük) on pika ajalooga massväljamüük, mis toimub iga aasta novembrikuu viimasel reedel. Sellel ajal pakub Macta Beauty Ilukaubamaja märkimisväärseid allahindlusi, luues ideaalse võimaluse valmistuda eelseisvateks pühadeks: osta kingitusi, värskendada oma ilurutiini ja teha muid sisseoste.

 

Millal on MUSTA REEDE pakkumised Macta Beauty Ilukaubamajas?

Parimateks pakkumisteks võid valmis olla 24. novembril! Liitu meie uudiskirjaga, et olla esimene, kes saab teavet Musta Reede pakkumiste, kõige uuemate ilutoodete ning parimate sooduspakkumiste kohta!

 

Millised allahindlused sind ootavad?

MUST REEDE 2023 | Black Friday 2023 toob kaasa põnevaid üllatusi Macta Beautys! Allahindlus kogu poe sortimendile on tulekul, aga kui palju? See selgub väga pea...Sirvi, avasta tooteid ja valmistu suurepärasteks pakkumisteks!

 

 

 

Boonuseks pakume suuremaid allahindlusi valitud brändidel:

 

 

Kus saan Macta Beauty Musta Reede pakkumistest osa saada?

Macta Beauty MUSTA REEDE pakkumised on saadaval nii meie füüsilistes kauplustes kui ka e-poes. Osteldes interneti kaudu, saate vältida Musta reedega kaasnevaid ummikuid ja järjekordi, nii et ostelda saab odavamalt ka mugavalt!

 

Salvesta kuupäev ja ole valmis! MUST REEDE on sinu suurepärane võimalus soetada endale luksuslikke ilutooteid erakordselt soodsate hindadega!