Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

BOTOXI TULEMUS ILMA TÄITESÜSTIDETA

BOTOXI TULEMUS ILMA TÄITESÜSTIDETA

BOTOXI TULEMUS ILMA TÄITESÜSTIDETA

Jaga
05.10.22

Kõigi elus saabub kord aeg kui kortsudevaba nägu on lõplikult minevik. Ühest küljest on see loomulik ja käib inimeseks olemise juurde. Teisalt on tegemist naiste elus murdepunktiga, millest edasi hakkavad üha teravamini silma ka kõige pisemad kriipsud näo eri piirkondades.

“Iluvigadest” vabanemiseks on maailmas kujunenud populaarseimaks viisiks pöörduda mõne erakliiniku poole, kus siis suure raha kuid väikeste dooside eest oma kriipse ja kraapse süstide abil täita. Kindlasti leidub aga ka neid, kes otsivad kortsude vähendamiseks ohutumat ja odavamat viisi. 

BioMDil suurepärane uudis! Üks ja ainus – BioMDi Biotox pinguldav näoseerum. BioMD võimas kortse vähendav seerum sisaldab koostisosa Syn®-Ake, millel on kolmekordne vananemisvastane toime. Esiteks jäljendab Syn®-Ake templirästiku mürki, mis mõjub nahale sarnaselt botoxi süstidega, kuid erinevalt botoxist ei halva see näomuskleid ja jätab alles vaheldusrikkad näoilmed. Teiseks vähendab näoseerumi toimeaine  lihasrakkude kokkutõmbe ilminguid. Ehk võrreldes botoxiga on lihasrakud loomulikumal viisil lõõgastunud olekus, mille tulemusena kortsud tõmbuvad suurema tõenäosusega sirgeks ja kaovad. Ning kolmandaks. Selleks, et botoxi tulemused püsiksid tuleb süste teha vähemalt poole aastase kui mitte tihedama intervalliga. Ja muidugi, mida suuremad botoxi doosid, seda suurem on oht ka kõrvaltoimeteks. Biotoxi pinguldava näoseerumi toimeaine Syn®-Ake annab, aga seerumile kiire  toime ja kauakestva tulemuse ning seda riskivabalt.

Tegemist pole lihtlabase kiidulauluga, vaid tõesti BioMD Biotoxi pinguldav näoseerum on väga hea. Seda tõestavad ka kliinilised testid. Peale 28 päevast kasutamist täheldasid 89% katses osalenud inimestest siledamat nahka. 73% täheldasid aga kortsudevastase toime ilmnemist.

Ära tasub märkida seegi, et BioMD iseenesest on number 1 apteegikosmeetika, mis annab brändile ja nende toodetele kontrollitud kvaliteedi. BioMD tooted on kuni 100% taimsete koostisosadega ja karmide kemikaalide vabad. Dermatoloogiliselt ja kliiniliselt testitud.

Ja veel. Biotoxi pinguldava näoseerumi kasutamine on võrreldes botoxi tegemisega ülilihtne ja valutu. Tulemusteni jõudmiseks piisab, kui seerumit kanda kaks korda päevas miimikakortsudele (otsmik, naerukortsud, “kurjuse korts” ning  naerukortsud) enne igapäevast nahahooldust.

Ehk, milleks Botox ja täitesüstid kui on olemas BioMD Biotoxi pinguldav näoseerum.

Kommentaarid

Lisa oma kommentaar