Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

CILAMOUR ripsme- ja kulmuseerumid vallutavad südameid!

CILAMOUR ripsme- ja kulmuseerumid vallutavad südameid!

Jaga
20.04.21

Silmad on meie hingepeegel ja kulmud moodustavad kauni raami selle ümber.
Mõnikord piisab vaid ühest silmapilgust, et vallutada kellegi süda. Just nende saatuslike hetkede nimel on naised juba aegade algusest peale soovinud endale tihedaid ja tähendusrikkaid ripsmeid ning ilmekaid ja külluslikke kulme. Pole just palju neid, eriti loomulikult heleda nahatooniga inimeste seas, keda oleks loomulikult pikkade ripsmete ja lopsaka kulmukaarega looduse poolt õnnistatud. Seetõttu kasutavad paljud naised kunstlikke abivahendeid nagu näiteks ripsmepikendused, mis aga toimivad üksnes välispidiselt ning mõnikord lausa meie loomulikke ripsmeid ja kulme kahjustavalt. Nüüd on see kõik minevik! CILAMOUR unikaalsed ja innovaatilised ripsme- ja kulmuseerumid mõjuvad vastupidiselt otse ripsmekarvale ning toidavad ja tugevdavad neid. Just see on põhjus, miks CILAMOUR välja töötati – armastusest ripsmete vastu!

Looduslike koostisainetega väekad ripsmeseerumid

CILAMOUR Classic Lash Serum ja Rapide Lash Serum ripsmeseerumid koosnevad mungoa ja aasristiku taimeekstraktidest, mida on rikastatud selliste toitvate koostisainetega nagu näiteks biotiin, mis on üks tähtsamaid vitamiine rakkude kasvamise ja uuenemise tagamisel, aga ka tsingi ja magneesiumiga. Seerumis leiduv magnooliapuu koore ekstrakt on aga imeline antioksüdant, mis omab nahal põletikuvastaseid ja antibakteriaalseid omadusi. CILAMOUR Rapide Lash Serum sisaldab täiendavat ET-aktiivset koostisosa, mis lisab veelgi intensiivsust ja sensatsioonilisust. Silmaga nähtavad tulemused igapäevasel kasutamisel juba 4 – 8 nädalaga. [vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids="389793,398763"][/vc_column][/vc_row]

Uue põlvkonna kulmuseerum

CILAMOUR Brow Serum tihendav ja hooldav kulmuseerum aitab muuta sinu kulmud ja muuta väljendusrikkamaks ja uskumatult tihedaks. See on kõige uuema põlvkonna looduslikest koostisainetest koosnev kulmuseerum, mis stimuleerib kulmukarvade kasvu karvajuurest alates. Tõhus tulemus ilma sünteetiliste aktiivosakesteta! [vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids="389579"][/vc_column][/vc_row]

Innovaatiliste koostisosadega seerumid

CILAMOUR unikaalsed ripsme- ja kulmuseerumid taastavad ja tugevdavad sinu ripsme- ja kulmukarvu ning tänu sellele soodustavad nende kasvu. Seerumid on välja töötatud ja toodetud Saksamaal, kus järgitakse ülima põhjalikkusega kõiki etteantud kvaliteedistandardeid. Tänu sealsetele väga rangetele nõuetele testitakse tooteid järjepidevalt sõltumatute organisatsioonide poolt. CILAMOUR tooted ei sisalda hormoone, kartsinogeene ega tekita kahjulikke kõrvalnähtusid!

Vegan-elustiili esindaja

Üha enam inimesi järgib vegan-elustiili põhimõtteid ja eelistavad seetõttu kasutada ka vegan-ilutooteid. CILAMOUR käib selle trendiga käsikäes. Kõik CILAMOUR tooted on „The Vegan Society“ poolt tunnustatud, mis garanteerib, et ükski toode ei sisalda loomseid koostisosi.

Kommentaarid

Lisa oma kommentaar