Ilurutiin aknest kahjustunud näonahale

Ilurutiin aknest kahjustunud näonahale

Jaga
04.10.18

Kahjustunud näonahk vajab spetsiaalset, üldjuhul õrna ja eriti teadlikku hoolitsust. Anname mõned olulised nõuanded, mismoodi oma näonahka hooldada ja milline võiks olla aknest kahjustunud näonaha ilurutiin. Iga inimene, olgu ta mees või naine, noor või eakam, soovib välja näha kaunis ja soliidne. Nägu on esimene asi, mida inimese puhul märgatakse ning kõiki pole õnnistatud veatu näonahaga. Iga nahatüüp on erinev, lisaks on iga inimene isemoodi, kuid on mõned põhitõed, mis kehtivad pea kõikidele. Aknest kahjustunud näonahk vajab teistmoodi hooldust kui nn tavaline nahk, ja tänu õigele hooldusele võivad tulemused ka suurepärased olla. Õnneks tänapäevased vahendid võimaldavad kiiret, mugavat ja tõhusat nahahooldust, muutmata seda liigseks peavaluks. Kui valusad ja paistes punnid lõpuks kaovad, siis asenduvad need sageli punaste või pruunide laikudena. Need on seotud põletikuliste protsessidega ja tekkinud naha kollageeni kahjustusega. Kuigi neid nimetatakse sageli armideks, siis näitab hüperpigmentatsioon tegelikult naha paranemist. Seni, kuni laigud on punakad või pruunid, on neil potentsiaal ajaga kaduda. Kaasa aitab õige nahahooldus, mis võib nende kadumise protsessi oluliselt kiirendada.

HOMMIKUSEKS KASUTAMISEKS:

1. PUHASTAJA: SkinClinic Sensitive puhastaja Kõige tähtsam asi esimesena: ennetamine. Väga oluline on kasutada head nahapuhastajat, et hoida naha tasakaalu ja vältida paistetuste ning laikude teket. See õrnalt puhastav kreem-seep sobib igapäevaseks puhastamiseks ja niisutamiseks, ei kahjusta nahka kaitsvat rasukihti ning aitab reguleerida lipiidkihti, mis moodustab ühe osa naha loomulikust kaitsebarjäärist. 2. TOONIK: Norel Dr Wilsz antibakteriaalne toonik Aknest kahjustunud naha puhul on oluline rahustada seda alkoholivaba ja antibakteriaalse toonikuga, mis mõeldud spetsiaalselt rasusele ja vistrikulisele nahale. Nii normaliseerub rasunäärmete funktsioon ning punetused ja nahaärritused saavad leevendust, nahk muutub värskeks ja matiks. 3. SEERUM: Vita-Age Pärlseerum Armide hajumise kiirendamiseks ja naha säravuse tõstmiseks on palju olulisi komponente, üks olulisim on hüaluroonhape. Tänu põletiku-ja bakterivastasele toimele aitab hüaluroonhape “lappida” tõsiselt vastikuid naha probleeme nagu vistrikud ja punnid ning suurepärane mõju on ka aknega kimpus nahale. Rafineeritud pärlistruktuuriga seerum sisaldab vananemisvastaseid, helendavaid, antioksüdeerivaid ja toitvaid aktiivseid toimeaineid. Nahk muutub koheselt tervemaks, niisutatud ja elujõulisem. 4. SPF KREEM: Norel Dr Wilsz Sensitive kreem SPF 15 Päikesevalgus muudab pigmentatsiooni oluliselt kehvemaks. SPF faktoriga näokreem on igapäevaselt parim kaitse armide maksimaalseks hajutamiseks. SPF kaitsega kreem aitab lisaks kapillaaride tugevdamisele ja nende elastsemaks muutmisele taastada ka epidermise looduslikku hüdrolipiidset kihti, jättes jume siledaks ja pehmeks.

ÕHTUSEKS KASUTAMISEKS:

1. MITSELLAARVESI: Vita-Age Aurum sügavpuhastav mitsellaarvesi Veel üks ennetav imevahend on topeltpuhastus, mis aitab hoida poore puhtana, eemaldab meigi põhjalikult ega jäta nahka kuivaks või rasuseks. Mitsellaarvesi puhastab õrnalt nii vees lahustuvad osakesed (kosmeetika ja saasteained) kui ka rasvained (silikoonid, õlid). Väärtuslik komponent aknega naha igapäevases hoolduses. 2. PUHASTUSGEEL GLÜKOOLHAPPEGA: SkinClinic Glycolic Gel Clean õlivaba puhastusgeel PH 4,5 Lisaks sellele, et puhastusgeel puhastab naha meigijääkidest ja õlidest, töötab see ka naha kaitsjana vabade radikaalide eest – kahjulikud molekulid, mis põhjustavad rakkude kahjustumist ega lase neil uueneda ja terveneda. Naharakkude tervisele tähelepanu pööramine pole veel väga tuntud, kuid äärmiselt oluline, et kiirendada aknest kahjustunud naha tervenemist. 3. SEERUM: Vita-Age Pärlseerum Kui pead tegelema tõeliselt põikpäiste ja pidevalt uuesti avalduvate armide ja tumedamate laikudega, siis on see seerum kõige efektiivsem vahend naha uuendamiseks ja pehmendamiseks. Lisaks hüaluroonhappele sisaldab seerum ka eedelveissi tüvirakke, mis toetavad naharakkude uuenemise protsessi. Tänu sellele muutub ka nägu säravaks, elutu nahatoon elavneb. 4. KOORIV JA NIISUTAV MASK: SkinClinic C-POWDER 2in1 C-vitamiiniga nahka uuendav ja helendav geelmask Raske on leida täiuslikult toimivat toodet, mis oleks nii nahkapuhastava ja kergelt kooriva efekti kui ka nahka helendava toimega. See c-vitamiini ja konsentreeritud Kojic hapet sisaldav kergelt kooriv geelmask uuendab ja helendab nahka, taastades aknele kalduva naha välimust. Ideaalne ja must-have toode aknest kahjustunud näonahale!  

Kommentaarid

Lisa oma kommentaar