Kõik täishinnaga Näo ja Juuksehooldus tooted -20% koodiga MACTA20
Kingikampaania! 89€ ostust kingituseks Mood Repair šampoon 400ml väärtuses 9.95€(Kehtib kuni kingitusi jätkub)
Liitu meie uudiskirjaga ja naudi -10% soodustust esimeselt ostult!

Nutrikosmeetika

Nutrikosmeetika

Jaga
09.08.19

Nutrikosmeetika puhul on tegemist toidulisanditega milles on omavahel ühendatud ilu- ja toitumisteadus. Selle erilisus ja unikaalsus seisneb organismile vajalike toitainete (mineraalained, vitamiinid ja orgaanilised taimed) sügavamas imendumises ja pikemaajalisemas toimes, mida üksnes kreemide ja tervisliku toitumisega ei ole sageli võimalik saavutada. Nutrikosmeetika kontseptsiooni "ilu algab seestpoolt" eesmärgiks on pakkuda võimalikult looduslikke, turvalisi ja efektiivseid lahendusi mitmesugustele ilu- ja terviseprobleemidele.

Nutrikosmeetika – ilu, mis algab seestpoolt

Aastakümnete vältel on nahahoolduses tähelepanu pööranud eeskätt välisele: kosmeetikatööstuses on uuendatud ning tõhustatud eri kreeme, seerumeid ning ilueliksiire, parendades nende koostist ning muutes neid seekaudu üha efektiivsemaks. Nüüd on aga käes aeg, mil järjest enam tähelepanu suunatakse naha toitmisele ning hooldamisele seestpoolt väljapoole. Käes on nutrikosmeetika aeg.

Nutri on lühend inglisekeelsest sõnast nutritious, mis tähendab toitvat. Toitva kosmeetika põhikontseptsioon rajaneb tegelikult ammu tuntud tõel: me oleme see, mida me sööme. Teisisõnu – meie organismile oluliste vitamiinide ning toitainete puudujääk peegeldub ka meie välimuses. Iseäranis selgelt hakkab see endast märku andma pärast 30. eluaastat. Keha loomuliku vananemisprotsessi tagajärjena aeglustub organismi ainevahetus, väheneb naha taastumisvõime ning elastsus. Samuti talletuvad kehasse kõik sinna aja jooksul kogunevad süsivesikud ja valgud, mis ladestuvad kiiresti rasvaks, tekitades paljude naiste põhiprobleemi – tselluliiti.

Terve ja hoolitsetud nii seest kui ka väljast

Siinkohal tulebki appi nutrikosmeetika, mis pakub nii suukaudselt tarbitavaid toidulisandeid, milles sisalduvad mineraalained, vitamiinid ning orgaaniliste taimede ekstraktid tugevdavad nahka seespidiselt, ulatudes ka kõige sügavamate kihtideni, kui ka hooldusprotsessi toetavat välispidist nahahooldust õlide, kreemide ja seerumite näol. Kehapoest leiad parima valiku nutrikosmeetikat kvaliteetsetest tootesarjadest nagu Ivybears (Saksamaa), Bears with Benefits (Saksamaa), Arôms Natur (Hispaania), Bottega Di Lungavita (Itaalia), Hech (Saksamaa), Dietispa (Prantsusmaa) ja Berlin Organics (Saksamaa).

Kõikide eelloetletute puhul on tegu mainekate kõrgkosmeetiliste brändidega, mis on sajaprotsendiliselt pühendunud loodusliku tippkosmeetika väljatöötamisele, unikaalse nutrikosmeetika väljaarendamisele ning üha uudsemate, innovaatiliste lahenduste otsimisele. Kehapoe tootevalikusse kuuluvad vananemisvastased, kehakaalu alandavad ja söögiisu vähendavad, tselluliidivastased, turseid alandavad, aga ka juuste väljalangemist vähendavad ja juuste ning küünte kasvu kiirendavad toidulisandid.

Ainult tervislikust toitumisest sageli ei piisa

Ilu- ja toitumisteaduse ühendamises seisnebki nutrikosmeetika erilisus ning uudsus: kunagi varem pole neid kaht väga olulist ilumaailma valdkonda teadlikult koos käsitletud ega kombineeritud. Me teame, et on oluline toituda mitmekülgselt ning pakkuda organismile võimalikult palju eri vitamiine ning toitaineid, ent mida, kuidas ja kui palju täpsemalt – see on jäänud alati inimese enda uurida.

Sageli avastame mõne olulise toitaine puudujäägi alles siis, kui see hakkab välimuses või enesetundes märku andma. Õnneks on inimese organism ehitatud väga nutikalt ning rakkudel on võime taastuda 4-6 nädala jooksul. Selleks peame aga ise oma keha parimal võimalikul moel toetama.

Kõikidest nimetatud tootesarjadest saad valida täpselt sellise toimeainega toidulisandi või nahahooldustoote, mis toetab praegusel hetkel Sinu keha sisemist ja välimist heaolu. Näiteks elujõulised juuksed ja kaunid tugevad küüned tagab aminohapetel, B-vitamiinide kompleksil, tsingil ja väekatel ravimtaimedel põhinev toidulisand. Kaalulangetamist toetab tselluliiti vähendav ning rasva põletav toidulisand, nahale lisab elujõudu kõrge kollageeni sisaldusega vananemisvastane ilujook. Teame ka, kui stressirohke võib kaalulangetamisperiood olla, ning seepärast oleme oma tootevalikusse lisanud söögiisu vähendava toidulisandi, mis lisaks näljatunde kontrollimisele toetab ka närvisüsteemi, reguleerides stressihormoonide teket. SUURIMA VALIKU NUTRIKOSMEETIKAT LEIAD SIIT!

[vc_row][vc_column][products columns="4" orderby="title" order="" ids="1856, 16476, 18765 "][/vc_column][/vc_row]

Toidulisandites sisalduvad toitained, vitamiinid ning mineraalid rikastavad nahka sügavuti ning seespidiselt, saavutades pikaajalise tulemuse, mis üksnes kreemide ega tervisliku toitumisega ei ole võimalik.

 

Nutrikosmeetika ametlik edasimüüja

Kehapood on maailmatuntud brändide Ivy Bears, Arôms Natur, Bottega Di Lungavita, Dietispa ja Berlin Organics nutrikosmeetika ametlik edasimüüja Eestis.

Kommentaarid

Lisa oma kommentaar