Salapärane koostisosa, mis ei tohiks puududa sinu iluarsenalist

Salapärane koostisosa, mis ei tohiks puududa sinu iluarsenalist

Jaga
26.09.18

Sõnad hape ja näohooldus võivad koos kõlada hirmuäratavalt, kuid tegelikult on glükoolhape looduslikult esinev ja nahasõbralik hape, mis aitab vabaneda aknest ja saavutada särav nahk.

Mis on glükoolhape?

Glükoolhape kuulub alfahüdroksühapete (AHA) rühma ja on loodusliku päritoluga, seda leidub näiteks suhkruroomahlas ja ananassis. Glükoolhape on kõige populaarsem AHA, sest see on kõige intensiivsem ning tänu oma väiksele molekulaarsele suurusele on ta võimeline sügavuti tungima läbi naha.

Kuidas glükoolhape toimib?

Glükoolhape eraldab nahas ühendeid, mis surnud nahka kinni hoiavad, seega koorib selline hape nahalt surnud naharakud ning tänu sellele paistab välja uus ja värske naharakkude kiht. Liigne glükoolhappe kasutus ärritab nahka ja jätab naha punetama. Kuid sisuliselt on glükoolhape sobilik igale nahatüübile.

Miks peab glükoolhapet kasutama?

Kui nahk tundub elutu, on ebaühtlane ja pidevalt punniline ning punetav. Ja punnidest jäävad pikemaks ajaks näkku ebameeldivad laigud, siis on glükoolhappest suurt kasu. Lisaks on glükoolhappest abi järgmistel juhtudel: Pigmendilaigud/armid - Glükoolhape aitab pigmendilaikude ning armide vastu. Pigmendilaigud mõjutavad ainult pealmist kihti nahal. Kuna glükoolhape koorib just pealmist nahakihti, siis kaovad pigmendilaigud ning arme pole enam nii hästi näha. Vistrikuline näonahk - Glükoolhape aitab laikude vastu, mis tekivad pärast punne. Glükoolhape eemaldab surnud naharakud, mis blokeerivad poore, mis tähendab seda, et poorid ei lähe enam umbe. Elutu nahk - Nahk näeb elutu ja hall välja siis, kui poorid on ummistunud õli ja surnud naharakkudega. Kui viimased on eemaldatud, paistab nahk värskem ja säravam. Vananev nahk - Vananedes kollageeni tootmine väheneb. Glükoolhape stimuleerib ka kollageeni tootmist. Kollageen aitab hoida nahka pingul ja toimib justkui liimina, mis annab tugevuse kõikidele keha tähtsaimatele struktuuridele.

Millal peab glükoolhapet kasutama?

Glükoolhapet on kõike mõistlikum kasutada oma õhtuses näohoolduses. Glükoolhape muudab näonaha päikese suhtes ääretult tundlikuks. Kindlasti tuleks kasutada järgneval päeval SPF-faktoriga tooteid. Kui alustada glükoolhappe kasutamisega, siis vajab nahk sellega harjumiseks aega ning seetõttu võib nahk punetada. Mõistlikum on glükoolhapet algselt kasutada kord nädalas.

Tooted, mida kasutada:

SkinClinic Glycolic Gel Clean õlivaba puhastusgeel PH 4,5 Niisutav, glükoolhappe ja taimeekstraktidega puhastusgeel kombineeritud, rasusele ja aknelisele nahale. Sisaldab 2%-list glükoolhapet koos higistamise- ja põletikuvastaste taimeekstraktidega. Kasutamine: Kanda vatipadjale ja puhastada nägu ning kael. Näotoonikut pole vaja lisaks kasutada. [caption id="attachment_5998" align="alignnone" width="225"] SkinClinic Glycolic Gel Clean õlivaba puhastusgeel PH 4,5[/caption] Skinclinic Hidrasyl õlivaba näoemulsioon kombineeritud ja rasusele nahale UV-kaitsega Õlivaba niisutav näokreem kombineeritud, rasusele ja aknele kalduvale näonahale mis ei sulge poore ning kaitseb päikese eest, sisaldades keskmist päikesekaitsefaktorit. Tänu koostises sisalduvale glükoolhappele ja Aloe Verale takistab see bakterite levikut ja Kasutamine: Kasutada kaks või enam korda päevas, kandes toodet näole, kaelale ja dekolteele õrnalt masseerides. Võib põhjustada ärritust kui nahk on eelnevalt puhastatud seebi või alkoholi sisaldava toonikuga. [caption id="attachment_5999" align="alignnone" width="225"] Skinclinic Hidrasyl õlivaba näoemulsioon kombineeritud ja rasusele nahale UV-kaitsega[/caption]  

Kommentaarid

Lisa oma kommentaar